Грим тенденции от Мария Бакалова, Кая Гербер и Оливия Кулпо

Естествена или провокативна визия през лятото? Звездите дават насоките, от които имаме нужда...

Силвия Канин
Силвия Канин 01 юли 2021

Понякога горещините навън ни карат да се откажем от грима за седмици наред. Колкото и да се противим срещу използването му през лятото винаги има събитие, вечеря или работен ангажимент, който изисква да изглеждаме добре.

За по-специалните летни моменти ви препоръчваме няколко грим тренда, които любимите ни звезди използват. От червено червило, през опушени очи до нежни бляскави устни - всичко, от което се нуждаете го имате в грим несесера си. 

Червени устни с Мария Бакалова

Използвайте молив в нюанс на червеното, който смятате, че ви отива най-много. Очертавайки устните си се старайте да избягвате излизането извън естествения контур с цел уголемяване на устните. Този трик, който е много подходящ за nude тоновете, тук изглежда зле и нескопосано.  Придържайте се към идеята на Мария - омбре ефект, който придава обем и плътност. Червените устни са провокацията на лято 2021, превръщайки всяка визия в подходяща за вечерни събития. 

Опушени очи с Кая Гербер

Трендът на опушените очи не е останал в миналото. Той е актуален и сега просто в по-раздвижен прочит. Опушете окото в два цвята, като използвайте по-тъмния тон, за да създадете добре издължена линия. Нека тъмният цвят да заема основно крайния ъгъл на окото, а във вътрешната страна нанесете нежен бежов тон, който да омекоти погледа. Гримьорите на YSL Beauty определено знаят как да интерпретират идеята за опушените очи по възможно най-актуалния и адекватен начин. 

Бляскава усмивка с Оливия Кулпо

Подчертани очи с мек молив, строубинг за блясък и деликатен цвят глос върху устните. Това определено е любимата ни лятна визия и Оливия Кулпо я представя страхотно. Идеална за представителките на нежния пол, които обичат идеята за женствеността, тази визия носи нежност, предизвикателност и лека доза закачливост. Важното е да заложите на лек глос за устни, които да не приковава погледа. Той трябва да е лек и деликатен акцент.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA