Коледният календар, който със сигурност ще искате да откриете под елхата

Започнахте ли да пишете писмото си до Дядо Коледа?

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 ноември 2022

Потопете се във вълшебната магия на празниците, защото всяко прозорче в коледния адвент календар на BELL HYPOAllergenic крие перфектните разкрасяващи изненади.

Брандът ни поднася най-продаваните си продукти за грим и грижа за кожата, които обещават да дадат бързо, лесно и стилно начало на най-красивото време от годината. Искате ли да ги отворим още сега?

Bell HYPOAllergenic

• HYPOAllergenic Алое Слънцезащитен балсам за устни SPF 25 - с нежен розов цвят, този балсам се грижи за мекотата и подхранването на усните ви. Леката формула без масла съдържа 89% натурални съставки: хидратиращо алое вера, подхранващи кокосово масло, масло от ядките на кайсия, витамин А и Е.

 HYPOAllergenic Руж - подчертава скулите, придава им нежен блясък, осигурява свеж тен.

 HYPOAllergenic Бронзираща пудра - продуктът, който ще контурира лицето по нежен и красив начин. Леко топлият нюанс подхожда на всички типове кожа, а формулата му, разбира се, е хипоалергенна.

• HYPOAllergenic Детокс Оцветяващ хидратант-гел - изравнява тена, грижи се за текстурата на кожата. Да, със сигурност трябва да го имате.

 HYPOAllergenic Хайлайтър пудра Glow - перлените пигменти в златистия му цвят придават онази деликатна и женствена визия, от която имаме нужда в петък вечер. Може да се нанася както върху лицето, така и върху откритите части на тялото.

 HYPOAllergenic Хайлайтър

Bell HYPOAllergenic

• HYPOAllergenic Интензивна регенерираща база за нокти - укрепва меките, тънки и цепещи се нокти. Екстрактите от листа на гинко билоба, чай ройбос, масла от арган и саша инчи действат хидратиращо и подхранващо.

• HYPOAllergenic JUST FREE SKIN Балансираща цвета основа - изравнява и озарява тена, прикрива несъвършенствата и успокоява зачервяванията.

 HYPOAllergenic Дълготраен лак 01 - иновативната "дишаща" е съставена от полимери, които придават устойчивост на лака ви и го защитават от надраскване и напукване.

 HYPOAllergenic Дълготраен лак 08 в красив коледен червен цвят

 HYPOAllergenic Молив за очи Long Wear 01 - перфектният молив, който може да се нанася както на горния, така и на долния клепач, защото няма да се размаже, Освен това е подходящ за чувствителни очи, както и за дами, носещи диоптрични очила и контактни лещи.

• HYPOAllergenic Молив за очи Long Wear 06 в сиво

Bell HYPOAllergenic

 HYPOAllergenic Спирала Open Eyes Intense - придава обем, без да слепва миглите заради специалната силиконова четка. Хипоалергенната формула е обогатена с масло от маслина за хидратиране, подхранване и заздравяване.

 HYPOAllergenic Прецизен молив за вежди 02 - с наситения цвят и ултра-тънък писец ще подчертаете веждите си, а с меката и нежна консистенция ще го направите съвсем, съвсем лесно.

 HYPOAllergenic Тонизиращ кожата концентрат - всичко, от което имаме нужда по време на празниците. Хидратация и тонизиране, и то само от естествени съставки  - хиалуронова киселина и масло от кайсиеви ядки. За щастие, попива бързо и не утежнява кожата.

 HYPOAllergenic Stay-On! Дълготраен тинт за устни 03 малинов цвят - дълготрайната кремообразна формула съдържа 92% съставки с натурален произход, които правят кожата мека, гладка и еластична.

 HYPOAllergenic Прецизна спирала за горни и долни мигли - спиралата, грижеща се за всяка мигла. Придава интензивен обем, удължава и ги прави оптически по-плътни. Пробвайте.

• Пинсета

• Лента за глава или ръка

• Фиба за коса

• Ключодържател

• Пилинг гъбка за лице

• Сет за почистване на четки с гъбка

• Скрънчи

vbnhm

BELL HYPOAllergenic удовлетворява спeцифичните изисквания на дамите с чувствителна кожа, за да не се налага те да ограничават използването на любими грим продукти.

Предложенията на марката са подходящи за всеки тип кожа, но преди всичко отговарят на нуждите на чувствителната такава, предлагайки подходяща индивидуална грижа с отлична поносимост. Всички продукти Bell HYPOAllergenic са БЕЗ аромати. Съдържат витамини, натурални восъци и растителни масла.

Да, с този адвент календар ще имате красив и професионален грим не само по празниците, но и през цялата година. Go for it.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA