Как да постигнем ягодовия грим на Хейли Бийбър

Моделът показва стъпка по стъпка как да нанесем макиажа.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 август 2023

Най-новият стил за красота на Хейли Бийбър предизвика истински бум  сред почитателите й.

Основателката на Rhode наскоро сподели страхотната си техника за ягодов грим, за който е характерна свежата кожа с гланц ефект. Хейли бързо наложи тенденцията с ярките розови и червени нюанси на бузите и устните, като по този начин имитира живия цвят на ягодата. И за щастие на тези, които искат да копират модерния стил на 26-годишната Хейли, тя сподели стъпка по стъпка как постига този ефект в специално видео. То още по-бързо се превърна в сензация в TikTok.

@haileybieber

grwm for a lil night out ✨

♬ fukumean - Gunna

Госпожа Бийбър споделя, че първо подготвя кожата си с млякото Rhode Glazing Milk и Peptide Glazing Fluid. "Среших веждите и нанесох кремообразен бронзант", казва тя. "След това взимам два кремообразни ружа, които смесих заедно." Моделът използва същата смес за скулите си, както и за устните си, като нанася двата цвята в центъра им. След това ги покрива с прозрачен гланц за допълнителна сочност.

"Искам кожа, която изглежда така, сякаш искате да хапнете от нея. Това съм само аз, но кой не иска свежа и блестяща кожа? Хидратацията никога не излиза от мода," споделя моделът пред Vogue през юни.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA