Лейди Гага разчита само на един продукт за съвършена кожа

Певицата дава нагледен пример как прикрива всички несъвършенства по лицето си.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 септември 2023

Фотография: Profimedia

Лейди Гага е известна с много неща, но безспорно тя е като един своеобразен хамелеон що се отнася до грима. Залагайки на различни визии през годините и експериментирайки с вида си, смело можем да кажем, че Гага майсторка на макиажа.

Ето защо не е учудващо, че нейната козметична марка Haus Labs жъне такъв успех. Техниката Triclone Skin Tech Foundation преобърна нещата в TikTok и стана наистина vital. Ако потърсите #hauslabsfoundation, ще намерите близо 10 милиарда показвания и хиляди задълбочени видеоклипове с препоръки как да го нанасяте най-добре.

Лейди Гага

Основана през миналата година и залагаща на напълно изчистени формули, фирмаата на Лейди Гага все пак иска да заложи и на нещо, което наистина да заличи несъсършенствата и да преобрази лицето ни. А певицата разкрива, че често в ежедневието си залага само на един единствен продукт, който прикрива всички петна и пъпчици и кара кожата й да изглежда изключително свежа. Което ни кара леко да се съмняваме, докато не го показва нагледно.

Лейди Гага

Лейди Гага създава коректора Triclone Skin Tech, като е категорична, че не иска да намалява ефектовността му заради изцяло изчистения му състав. Освен това тя залага на това тойда помага за несъвършенствата по кожата в дългосрочен период и включва в състава му ниацинамид, биотехнологичен кофеин и ферментирала арника, които изсветляват, прикриват и видимо премахват отоците под очите до две седмици.

Гага признава, че го нанася всеки ден, след като измие лицето си и добави тоник и овлажнител. "Това, което правя сутрин е да нанеса единствено коректор. И след това през целия ден, ако реша, че искам да направя нещо повече, ще нанеса още един слой от коректора отгоре – така че ще ви даде пълно покритие под очите. Придава по-естествен завършек."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA