Тази есен ще се уверим, че lazy is the new smart

Новите beauty хитове в портфолиото на Catrice обещават най-добрия резултат с възможно най-малко усилия.

15 септември 2023

Фотография: PR

Този сезон фокусът на Catrice е върху продукти с висока производителност, които са забавни за носене и отговарят на всеки бюджет. Живи цветове, висококачествени съставки и дълготрайни покрития създават външен вид, който празнува всеки момент от живота.

Верни на мотото It's not magic. it's make-up, новите красавици са истински универсални и без усилие създават уникални финиши. И вътрешните ценности също са убедителни: от началото на 2023 година цялата гама на Catrice е 100% без микропластмаса и се състои изключително от вегански съставки. Едно нещо е сигурно: любителите на красотата ще харесат новите продукти. Гримът никога не е бил толкова иновативен, практичен и красив.

Catrice

Две са тенденциите, които дават тон за новия сезон. Преди всичко гримът трябва да е забавен. С уникални текстури, цветни нюанси и изненадващи ефекти, The Energy of Joy внася забавление във вашата рутина за красота. Нарушаване на правилата? Абсолютно насърчено! Най-добрият възможен резултат с най-малко усилия: Lazy is the new smart е кредото на сезона. С мултифункционалните продукти можете без усилие да създавате покрития с уау ефект за нула време. Защо да усложнявате нещата, когато могат да бъдат прости?

Новият бронзант Catrice Melted Sun Cream Bronzer е лесен за нанасяне и смесване за слънчев тен. Финалът е дълготраен и естествен, защото кремообразната текстура с надграждащо се покритие практически се разтапя в кожата. Предлага се в два различни нюанса, бронзантът създава матов и гладък вид.

Мигли от следващо ниво: Спиралата Catrice CURL IT Volume & Curl Mascara осигурява ултра обем и дава на всяка отделна мигла перфектна извивка. Специално извитата силиконова четка прецизно разделя миглите. Благодарение на формулата за извиване без бучки, спиралата поддържа миглите извити до 24 часа.

Маслото за нокти Catrice Magic Repair Berry Nail Oil се състои от две фази и осигурява интензивно възстановяване на ноктите с помощта на подхранващи съставки. Безтегловната текстура е обогатена с масло от ягодови семена, масло от сладък бадем, масло от макадамия и глицерин за овлажняване, подхранване и регенериране на ноктите и кожичките. Маслото за нокти се предлага в цветно розово и жълто – правейки маникюра два пъти по-забавен!

Блести като диамант! Няма проблем с балсама за устни Catrice Glitter Glam Glow. Искрящите блестящи частици придават блясък. Променящата цвета текстура реагира на индивидуалната pH-стойност на устните за розов резултат. Бонус за грижа: текстурата с масло от ший интензивно подхранва устните.

Catrice

Лаковете за нокти Catrice Dream In създават модерен външен вид на ноктите за миг. Дълготрайните лакове за нокти се предлагат в различни нюанси и текстури: два перлени лака в бяло и розово са вдъхновени от глазираните нокти на Хейли Бийбър и създават ефект на мека глазура. Двата полупрозрачни желеобразни лака за нокти в лавандула и розово с големи бляскави люспи в текстурата създават вид на желеобразен блясък. С тези визии нищо не може да попречи на модерните, привличащи вниманието нокти!

Гарантирано ще бъде вашият нов любим гланц за устни! Max It Up Lip Booster Extreme от Catrice не само прави устните да изглеждат обемни, но и им придава необикновен блясък. Предлага се в четири различни нюанса, уникалната комбинация от активни съставки създава сензорни ефекти на устните. В комбинация с подхранващо масло от жожоба и витамин Е, гланцът за устни прави устните по-пълни и сияещи – за блестящи моменти по всяко време и навсякъде.

Catrice

Промяната на играта за всеки външен вид: Catrice Glossin' Glow Tinted Lip Oils съчетават силно лъскавото покритие на блясъка за устни с интензивно подхранващите свойства на балсама за устни, което ги прави перфектната комбинация за ежедневна употреба. Предлага се в три нюанса, текстурата реагира на естествената pH-стойност на устните – за уникално, меко розово покритие. Формулата с масло от череша и нар осигурява върховен подхранващ тласък.

Тази усъвършенстваща кожата пудра за лице предлага ефект на „нежен глем филтър" за естествено сияещо и меко фокусно покритие. С балансирана комбинация от нюанси, пудрата Catrice Soft Glam Filter Powder осигурява здрав вид и е подходяща за всички тонове на кожата.

За силни мощни нокти: Catrice Iron Power Nail Hardener укрепва и защитава ноктите за издръжливи нокти и осигурява лъскаво покритие. Прозрачната текстура е обогатена с масло от кайсиеви ядки и хексанал, съхне бързо и може да се използва и като основа под цветен лак.

Catrice

За разкрасителни снимки без камера: кремообразната, лека текстура на Catrice Soft Glam Filter Fluid създава филтърен ефект в реалния живот. Леко оцветеният, озаряващ флуид за лице придава на лицето ви ефект на „нежен глем филтър" за лек фокус, перфектен и сияен тен. И е истински универсален: флуидът може да се нанася самостоятелно, като праймър под или върху грим или за поставяне на целеви акценти. Освен това формулата с витамин Е и сквалан подхранва и хидратира кожата.

Усъвършенстващите лакове за нокти действат като филтър за ноктите. Популярните „More than Nude" празнуват своето повторно лансиране и впечатляват с изчистена текстура, нови нюанси и съществуващи бестселъри – но в нов, модерен външен вид с ефектна капачка, която отразява текстурата. Благодарение на ефекта на коригиране на цвета, добре поддържаните, здрави изглеждащи нокти никога не са били толкова лесни. Осемте нюд нюанса видимо балансират цвета на ноктите със синкав блясък и са прозрачни, така че естественият нокът все още може да блести.

За прецизно оформени вежди с докосване на цвят: Спиралата Catrice Color & Fix Brow Gel Mascara придава перфектната текстура на веждите благодарение на специална силиконова четка. Четката покрива всеки отделен косъм с боя в три различни нюанса: русо, средно кафяво и тъмно кафяво. Фиксиращата формула стилизира веждите прецизно с дълготраен ефект.

Catrice

Спиралата Catrice Pure Volume Magic Brown създава дълги мигли с интензивен обем. Кафявият нюанс е идеален за фин дневен грим. Плюс това, формулата е обогатена с рициново масло и се натрупва.

Ефект на изкуствени мигли за секунди? Дълготрайната спирала Catrice Pure False Lash Beyond Black Mascara покрива всяка отделна мигла с текстура благодарение на своята извита четка, за да създаде мигновен ефект на изкуствени мигли. За допълнителен тласък, наситената черна формула е обогатена с удължаващи фибри и веган колаген.

Открийте своите нови любими продукти на catrice.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA