Catrice: празник на индивидуалността

Новата колекция за пролет/лято е повече от вдъхновяваща.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 февруари 2024

Новата колекция на Catrice за пролет/лято 2024 дава възможност на себеизразяването и всяка една от нас да открие своята уникалност.

Този сезон е посветен на това да се открият козметични продукти и тенденции, които са толкова уникални, колкото и човекът, който ги носи. И да открият радостта, която само един грим може да ни донесе. В новата колекция на Catrice може да открием нови любими и основни продукти, които ще направят всеки ден малко по-вълшебен и красив.

ТЕНДЕНЦИИ В КРАСОТАТА

През новия сезон всички фантазии за красота се превръщат в реалност, благодарение на холографски цветове, ефирни ефекти върху кожата и текстури, които са wow. Тази сюрреалистична колекция за очи, лице, устни и нокти придава футуристичен блясък и предизвиква притежателите си да мечтаят мащабно и да излязат извън рамките на основното.

СМЕЛОСТ

През новия сезон се обръщаме към смелите цветове и артистични щрихи, които са едно своеобразно кимване към нощния живот от годините на миналия век и блясъкът, който той носи. Чрез драматичните ефекти и живите нюанси може да изразим дивата си страна, а красотата никога не е била толкова забавна.

ПО-МАЛКО Е ПОВЕЧЕ

Всички сме чували максимата, че с по-малко продукти можем да постигнем по-голям ефект и при грима това важи с пълна сила. Това може да се постигне, без значение дали имаш 5 или 30 минути за грим. Станете лъскави, блестящи и прекрасни с новите задължителни продукти, които спестяват време и осигуряват съвършенство без усилие.

СЛИМ ПАЛИТРИ СЕНКИ

catrice сенки за очи

Палитрите сенки за очи Catrice Slim съдържат 14 силно пигментирани флорални или вдъхновени от сафари нюанси. Те са дълготрайни, блестящи или металически текстури, като с тяхна помощ можем да постигнем както естествена, така и по-дръзка визия. Дори да сте начинаещи с грима, това не трябва да ви притеснява, тъй като сенките за очи са лесни за нанасяне, сливат се изключително плавно и най-важното, не се ронят. 

ДРАМАТИЧЕН ПОГЛЕД

За още по-драматичен ефект, можем да заложим на новата INK водоустойчива очна линия със силно въздействащ матов черен цвят. Тя е изключително дълготрайна и можем да постигнем перфектен вид само с едно нанасяне. А то става изключително лесно, заради наличието на изключително фин, прецизен филцов връх, който позволява пълен контрол върху дебелината и дефиницията на линията. Формулата се плъзга лесно и е устойчива на избледняване, лющене и размазване. И издържа до 24 часа.

Catrice очна линия и спирала за очи

Перфектното допълнение са добре извити и удължени мигли, наподобяващи изкуствени такива. На помощ ни идва спирала FAKE IT VOLUME & FALSE LASH, която извива, удължава и увеличава обема на миглите за постигане на максимален ефект. Четката с влакна с форма на пясъчен часовник улавя всяка мигла от корена до върха, а формулата е лека и устойчива на размазване формула и издържа 24 часа.

ЕФЕКТ ЛАКИРАНИ УСТНИ

Без съмнение, един такъв драматичен поглед трябва да е придружен с перфектно оформени устни. Течното червило BOMB LIP LACQUER, променя играта със своя дълготраен блясък, цвят и комфорт. То е налично в 7 различни нюанса, подходящи както за ежедневието, така и за перфектната вечерна визия.

catrice

За сияен завършек на устните, можем да нанесем попълвания балсам за устни DRUNK´N DIAMONDS с тъмна текстура и лек блясък. Той е съставен с VOLULIP™ от Sederma, витамин E и масло от манго, които подхранват и правят устните меки и едновременно с това имат тъмно червен нюанс с блестящо покритие.

Catrice

За една по-екстремна визия, заложете на MAX IT UP LIP BOOSTER EXTREME, чиито холографски блясък прави устните наистина блестящи, а силното изтръпване и охлаждане с ментол подпомага устните да получат така желания обем.

СТЪКЛЕН ЗАВЪРШЕК

Catrice

Всичко това обаче няма да е перфектно, ако нямаме добра основа. Ние залагаме на хидратираща серумна основа SKIN GLAZE, която придава стъклен завършек на кожата. Тя може да се нанася самостоятелно или като основа за грим. Моментът, от който момичетата се притесняват, тук липсва. Тя не лепне, няма аромат, но за сметка на това хидратира и се грижи за кожата с 0,5% сквалан.

ХОЛОГРАФСКИ ЗАВЪРШЕК

Продължаваме грима с холограмен завършек, като нанесем хайлайтер SPACE GLAM. Той придава на кожата блестящ холографски завършек, а можем да изберем от многоизмерни нюанси на розово, златно и лайм.

Catrice

Да не забравяме и да добавим руменина на бузите, нанасяйки течен руж BLUSH AFFAIR, който издържа дълго. Отново начинаещите с грима ще са щастливи да разберат, че е лесен за нанасяне с четка, апликатор за грим или дори с пръсти заради формулата, което е подобна на серум.

Catrice

DREAM IN ...

Няма как да забравим ноктите, които този сезон са по-забележителни отвсякога, благодарение на модерни нюанси в бързосъхнещи, дълготрайни формули. От блясък през гланц и холо, има разнообразие за всеки вкус. Предварително обаче трябва да се погрижим за тяхната здравина. PROPLEX BOND REPAIR база и топ лак подпомагат укрепването, заздравяването и възстановяването на ноктите, като същевременно осигурява гладка и равна повърхност.

catrice

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA