ТОП ТЕНДЕНЦИИ при маникюра за пролетните дни

Какви ще са цветовете върху ноктите ни за горещите дни... маникюристите знаят отговора

Силвия Канин
Силвия Канин 25 март 2020

Класическият цвят получава нови интерпретации от майсторите на добрия маникюр. Той е артистичен, но нежен. Точно такъв трябва да бъде червеният маникюр. 

Звездичките вече не са запазени само за коледно-новогодишните празници. Те са тенденция, която ще властва цяла пролет и лято, за да можем да направим визията си по-забавна и запомняща се.

Основната цветова комбинация при маникюра за горещите дни е... точно толкова гореща, колкото дните навън. Червеното среща розовото върху ноктите на много модели по фешън подиумите, за да дефинира двата тона, които ще бъдат в "страстна" връзка този сезон.

Френският маникюр е класика. Но и класиката трябва да се променя. Новите интерпретации са много и всички са изключително нежни. Вярваме, че този стил ще продължи да властва още дълго време.

Синьото е тренди цветът, който маникюристите определят като абсолютния хит за сезон пролет-лято 2020. Професионалистите намират стотици варианти да го използват върху ноктите. Хубавото е, че можем да постигнем "синия ефект" и у дома с любимите ни нюанси от тази гама.

Маникюрът е изкуство за всички жени, които държат ръцете им да са красиви. Именно изкуството ще е ядрото на една от пролетно-летните тенденции. Нокти като произведение на изкуството, които издигат визията ни на друго ниво... това ще виждаме все по-често.

Точките са игривото намигане в маникюра, което ще освежи визията ни и може спокойно да се използва като цветен акцент за всички, които обичат минималистичните и монохромни аутфити.

Имате много цветове лакове? Използвайте ги всички. Различните нокти отдавна не се свързват с детските игри, те са тренди и актуални. Освен това всеки може да направи този маникюр в домашни условия. 

Ето ги и тенденциите в маникюра за пролетно-летните дни. Те са забавни, цветни, стилни и доста често... класически. С много от тях можем да експериментираме у дома и да направим ежедневието си по-красиво и забавно. 

 

Фотография: Instagram

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA