Кои известни мъже обичат лак за нокти?

Люба Вангелова
Люба Вангелова 02 април 2020

Брад Пит е привърженик на класиката, но и той обича да бъде „хулиган“ от време на време. Така публиката на кинофестивала в Палм Спрингс се наслади на неговите „метални“ нокти.

Бруклин Бекъм следва примера на баща си Дейвид, който отдавна лакира нотките си. Разликата е, че Бруклин предпочита червено и синьо, а не тъмните нюанси.

Хари Стайлс се вдъхновява за маникюра си от рок културата. Той предпочита готически маникюр с черен лак (като младия Дейвид Боуи), също и с контрастиращ син и червен (като на фронтмена на Aerosmith Стивън Тайлър).

Джони Деп беше толкова увлечен по маинкюра, че преди няколко години дори лансира линия лакове с името си. Тя беше предназначена само за мъже, разбира се.

Джаред Лето е не само носител на Оскар и талантлив музикант, но и голям естет. Следователно маникюрът му често е по-цветен и от костюмите на Gucci, които са му любими.

Джейсън Момоа може би е най-яркото доказателство, че истинският мъж постъпва мъжки. Без значение дали ноктите му са лакирани.

След развода си с Хайди Клум, Сийл някак беше позабравен. Но един от ярките факти от биографията му, които всички помнят, е какъв любител на маникюра беше той.

 

Хари Стайлс, Джаред Ледо, Джони Деп – те са най-доброто доказателство, че маникюрът е перфектен начин за себе изразяване. Независимо от половата идентичност.

 

 

A$AP Rocky

 

A$AP Rocky е известен любител на изкуството по маникюра. Той е с лакирани нокти винаги, а за „картините" по тях дори американският Vogue посвети цяла статия, в която звездата обясни защо го прави: „Маникюрът е начин на изразяване, независимо от вашата полова идентичност. Наистина вярвам, че мъжете трябва да могат да лакират ноктите си свободно, без това да ги прави женствени."

В галерията сме подготвили още интересни примери за ярки маникюри на любими наши зездни мъже.

Вижте още: 

Мъже за пример

Секси и стилни - мъжете на годината според GQ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA