Никол Кидман поддържа ноктите си с този продукт за по-малко от 20 долара

Звездата от "Големите малки лъжи" споделя малките трикове, които ѝ помагат в поддържането на перфектния външен вид.

Колкото и да са стараем да поддържаме перфектен външен вид, винаги може да се намери нещо, което да "развали" цялостната картинка. Дори звездните дами не са изключение от това правило, а Никол Кидман не се притеснява да коментира своите несъвършенства, колкото и малки да са те.  ​​​​​

"Ноктите ми са може би най-лошата част от мен, винаги се чупят, затова използвам този невероятен витамин за кожа, коса и нокти от Swisse Wellness - наистина промени всичко", споделя актрисата пред американското козметично издание Allure. "Наистина вярвам в приема на витамини и това, че мога да поддържам кожата си и да бъда здрава", казва още тя.

52-годишната актриса споделя още, че вярва в продуктите с ретинол, когато става дума за грижа за кожата. Звездата от "Големите малки лъжи" разкрива още, че каквото и да прави през деня, винаги сваля грима си вечер преди лягане - нещо, което съветва и всички останали да не пропускат. Какво още? Никога, никога не забравя продуктите за хидратация и слънцезащитните лосиони със SPF фактор поне 30.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA