Лесният френски маникюр, който ще бъде най-горещият тренд това лято

Френски маникюр? Нищо изненадващо или пък вълнуващо. Френски маникюр в цветовете на дъгата? Определено звучи като лято!

Пуловерите вече са в долната част на гардеробите ни и надявайки се да останат там поне до началото на октомври, вече започваме с подготовката за новия сезон.

Ако сте от хората, за които маникюрът не е само малка форма на удоволствие, но и пълноценно демонстриране на отношение към външния ви вид, значи е редно да си поговорим за най-горещия летен тренд, който е всичко друго, но не и неочакван.

https://www.instagram.com/p/CAawUoMnvJu/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CATA9RWHOTc/?utm_source=ig_embed

Маникюрът за пролетно-летния сезон тази година е толкова лесен и цветен, че трудно бихте могли да не се съобразите с него. И ако вече не сте разбрали от Instagram вдъхновението, с което напълнихме тези редове, говорим за френския маникюр... в цветовете на дъгата!! Вместо да залагате на непрозрачно бяло за върха на ноктите си, избирате... всички цветни нюанси, за които може да се сетите.

Дали ще следвате класическата цветова схема или ще създадете омбре ефект с пет нюанса в едно, изборът е изцяло ваш. Това му е хубавото на лятото, дава ни право на избор, а никой не се вълнува от резултата, защото на плажа всичко изглежда хубаво!

https://www.instagram.com/p/B-vALaYgR2C/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9jtxgEgcmJ/?utm_source=ig_embed

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA