Всички тенденции при маникюра за 2021-ва

Или поне онези от тях, които със сигурност ще ви впечатлят. И накарат да ги изпробвате веднага!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2021

2021 е тук. Горещият, различен, лесен и изпълнен с възможности за интерпретация маникюр - също. Коя от тези тенденции на годината ще изпробвате първо? Споделете с нас!

ЧЕРНО И БЯЛО Класиката е класика с причина. Защо да бягате от нея, когато знаете, че комбинацията между черно и бяло е като тази между бургер и пържени картофи? Безпогрешна. Ще ви трябват тънка четка, черен лак за нокти и непрозрачен бял такъв, ако искате да постигнете мечтания резултат.

СЪС СПОМЕН ЗА 70-ТЕ Рустикални нюанси, комбинирани с ярки, пастелни и игриви принтове, които да се превръщат в акцент към всяка визия? Одобряваме с две ръце, така че не се страхувайте да се върнете в миналото. Само когато говорим за маникюра! 

ГОВОРИ МИ В КАФЯВО Любимият ни цвят за есенно-зимния сезон ще бъде сред най-горещите тенденции при маникюра тази година. Шоколадово, тъмно, светло, бежово... изборът е изцяло ваш. Действайте смело!

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ Ноктите във всевъзможни цветове и принтове никога не са били повече in-the-moment. Правилото, към което все пак е добре да се придържате, е да залагате на нюанси от една цветова палитра. Искате да изглеждате страхотно, не като готови за цирково шоу, нали?

НЕ МРАЗЕТЕ ГЕОМЕТРИЯТА Или поне когато говорим за тази в маникюра. Грабнете няколко смели нюанса като светлозелено и яркочервено и ги използвайте, за да нарисувате няколко различни форми на всеки нокът. Запечтавате с гланцово покритие и сте напълно, напълно готови.

СИЛНО ПОСЛАНИЕ Напрежението около нас изисква специално послание за света, нали? Звездните маникюристи вече залагат на калиграфия. Да, върху ноктите. Изглежда страхотно, но имайте предвид, че ще имате нужда от професионалист за самото изпълнение.

КОНФЕТИ = ПАРТИ БЛЯСЪК Лакирайте ноктите си с прозрачен неутрален лак, а след това добавете "конфети" със сребърно, зелено, червено, жълто и всички нюанси, в които сте влюбени и готови да носите навсякъде. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA