Идеи за страхотен маникюр за Свети Валентин

Силвия Канин
Силвия Канин 08 февруари 2021

Времето на разговорите за Свети Валентин дойде. Няма как да ги избегнем, но можем да намерим темите, които искрено ни вълнуват, да ги пречупим през празника на любовта и накрая да се окажем щастливи от настъпващия 14-и февруари. 

Днес, мислейки за празника на всички влюбени искаме да ви вдъхновим с идеи за страхотен маникюр, който да освежи деня на Трифон Зарезан. Игривото настроение тази година, за съжаление, няма да дойде от чудесни, вкусни и скъпи вечери в топ ресторантите в града, затова трябва да си го създадем сами. Страхотният макиаж в червено, дантеленото бельо и вкусния шоколад са задължителни. В този списък добавяме и любовния маникюр. 

ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА NUDE ТОНОВЕТЕ

Ако си падате по естествените тонове върху ноктите, то тази идея с деликатни сърчица е перфектна за вас. Съвсем лесна за изпълнение, тя ще достави удоволствие, както на вас, така и на маникюриста, който посещавате. Може да опитате и с декорация на само един от ноктите - целувка.

ПОВЕЧЕ Е ПОВЕЧЕ

Ако обичате да правите силно впечатление с маникюра си, ако той отразява настроението ви, то тази идея е съвършена за вас. Много сърчица. На всеки нокът по няколко и то в различни нюанси на розовото и червеното.

ЛЮБОВЕН АЛТЕРНАТИВЕН ФРЕНСКИ МАНИКЮР 

Френският маникюр отдавна намира много интерпретации върху ноктите ни. Една от тях е в наситено червено, за да е в пълен синхрон с деня на влюбените.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA