8-те бюти правила на принцеса Даяна

Силвия Канин
Силвия Канин 10 юни 2019

1. СЛЕДВАЙ ПРАВИЛНАТА РУТИНА ЗА ТВОЯТА КОЖА ВСЕКИ ДЕН
Въпреки прекрасните гени, които безспорно са "виновни" за красивата кожа на принцесата, близки до нея споделят, че тя никога не лягала без да свали грима си и да измие лицето си много старателно. Тя нанасяла ежедневно крем срещу вредните UV лъчи... дори през зимните месеци.

2. ВИНАГИ СПИ ДОСТАТЪЧНО!
Достатъчното време за сън било задължително за принцесата. Тя вярвала, че уморената кожа не е красива. Ние също подкрепяме това твърдение, затова съветът ни е да си гарантираме сигурни 7 до 8 часа сън всяка вечер.

3. ПРАВИ ВСИЧКО С МЯРКА
Точно така! Принцесата не прекалявала с нищо, защото знаела колко е трудно да поддържаш естествената красота. Тя почти не пиела, избягвала дори да стои около тютюнев дим. 

4. ПРИДЪРЖАЙ СЕ КЪМ ЛЮБИМИЯ СИ МАКИАЖ
Мери Грийнуел, гримьорката на принцеса Даяна, споделя: "Винаги започвахме с овлажняващ крем, преминавахме към фон дьо тен, който подхожда на цвета на кожата й и преминавахме към коректор, с който да освежим зоната около очите. Продължавахме с лека спирала и червило, което отива на тоалета й." Така Даяна създава своя отличителен грим, който винаги работи за нея. 

5. НЕ НОСИ ОЧНА ЛИНИЯ С ЦВЕТА НА ОЧИТЕ ТИ
Даяна също правила грешки, така поне казва Грийнуел. Тя често носила синя очна линия, точно като цвета на очите й, което обаче не й стояло никак добре. Следвайки съветите на гримьорката си принцесата подобрила излъчването на погледа си. 

6. НАНАСЯЙ ПРАВИЛНО СПИРАЛА
Гримьорката на Даяна винаги я карала да нанася спирала си много внимателно и да започва от корените на миглите си. Така те се повдигат от основата си и създават усещане за допълнителен обем, който "отваря" окото още по-добре.

7. НИКОГА НЕ ИЗЛИЗАЙ ОТ ДОМА БЕЗ ПАРФЮМ
"Тя винаги, абсолютно винаги се парфюмираше.  Обожаваше парфюмите си и ги намираше за онзи последен щрих, който подчертава индивидуалността на жената.", споделя Мери Грийнуел.

8. ПОЕМАЙ РИСКОВЕ С ПРИЧЕСКАТА СИ
Принцесата винаги била готова да експериментира. Експеримент била и прическата й, която днес е нейна запазена марка. Понякога не е лошо да рискуваме с косата си. Много добри резултати да произлезли от не толкова добре обмислени избори. 
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA