Грижа за кожата на една ръка разстояние

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 09 септември 2019

Естествената красота е не само модерна, но и експертите твърдят, че понякога трябва да оставяме кожата си да диша и да ù дадем почивка от козметичните средства. Кожата също се нуждае от детоксикация, така както и целият ни организъм. Пречистването и обновяването на кожата не е задължително да става с козметични средства. Дори е желателно да сведем до минимум използването на „химически” детергенти, почистващи препарати и продукти за лична хигиена. Тук идват на помощ технологиите. Braun ни предлага модерна алтернатива на почистващите продукти – четките за ексфолиране и масажиране на лице, които са в пъти по-ефективни от ръчните манипулации.

Освен епилатор, комплектът BRAUN Beauty Set 9 включва няколко приставки – ексфолираща четка, четка за чувствителни зони, нормална четка, бръснеща приставка, както и масажираща гъба. По този начин BRAUN Beauty Set 9 ни поднася пълен комплект грижа за кожата – от премахване на окосмяването в деликатните зони, през почистването и накрая с масажирането и успокояването на кожата.

BRAUN Beauty Set 9

Тайната се състои в нежното премахване на мъртвите клетки, което се извършва бързо, лесно и без нуждата да прекарваме часове в козметичните центрове. Двете ексофилиращи четки са девет пъти по-ефективни от ръчното почистване, а приставката за масаж осигурява по-дълбока стимулация на кожата, като активира кръвообращението и е гаранция за равномерен и свеж тен. Крайният резултат е чиста и сияйна кожа, както и подобрена циркулация на кръвта, което допринася за усещането за свежест и обновяване.

И не на последно място, четката за почистване на лицето, включена в комплекта, е шест пъти по-ефективна от ръчното почистване. А приставката за епилация на нежните зони по лицето чудесно завършва комплекта, масажира кожата, като подобрява циркулацията. Няма жена, която обича себе си и се грижи за външния си вид, която да не се влюби в BRAUN Beauty Set 9.

BRAUN Beauty Set 9

Както казахме и по-горе, технологиите не само улесняват живота ни в забързаното ежедневие, но и са спасение от замърсяването на кожата и агресивните фактори, които са навсякъде около нас.

Нещо повече, компактните размери на уредите в комплекта BRAUN Beauty Set 9, както и удобният несесер с изчистен дизайн са идеален подарък за приятелки или близки хора – всяка жена би се зарадвала на възможността да ухажва кожата си в уюта на дома и най-важното – с видим краен ефект.

BRAUN Beauty Set 9

И не на последно място – грижата, за която досега давахме немалко пари, посещавайки козметици, се побира в един малък несесер и е винаги в чекмеджето ни в спалнята или в шкафчето в банята. Ние решаваме кога да се отдадем на удоволствието да поглезим кожата си. Няма бързане и спазване на резервирани часове. Всичко е на една ръка разстояние.

BRAUN Beauty Set 9

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA