Кристен Бел не мие лицето си сутрин, но винаги изглежда перфектно

Актрисата споделя любимите си продукти и олицетворява разбирането, че 40 е новото 20.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2020

Кристен Бел е на 39 години, но ако погледнете отблизо лицето ѝ, надали бихте могли да предположите, че е на повече от 19. Актрисата споделя своите тайни за перфектна кожа, а тя винаги допринася за свежото и младежко излъчване, така че смело напред.

1. Лягайте си с чисто лице. "Никога не си лягам с грим", казва Кристен в свое интервю за Shape. "Задължително почиствам лицето си преди сън. Харесвам кърпичките на Neutrogena и ефекта, който имат при почистването на порите."

2. Пропуснете сутрешното почистване. Въпреки че Кристен подчертава важността на лягането с чисто лице, тя споделя, че кожата ѝ е доста суха, затова използва продукти, които да я хидратират, а те няма как да бъдат измити веднага след самото си прилагане. Актрисата, дала глас на една от най-популярните анимации в днешно време, съветва да опитаме "събуждането" с гореща кърпа, която да поставим върху лицето си, за да стимулираме притока на кръв към него. 

07

3. Слънцезащитният крем е задължителен. Екранната Вероника Марс определя слънцезащитния крем като причината за младежкия си вид. "Когато шофирам, калифорнийското слънце се опитва да ми извади очите и да създаде петна по лицето ми, но не му позволявам", споделя Бел, която ежедневно използва Ultra Sheer Stick на Neutrogena.

4. Избирайте правилно продуктите за хидратация. Кристен е сред известните личности, които правят осъзнати избори по отношение на съдържанието на козметичните си несесери. Актрисата обожава луксозните хидратиращи маски на Tata Harper и овлажняващите кремове на La Mer.

5. Спете добре... и на копринена възглавница. "Сънят е наистина важен ... Ако съм лишена от сън, кожата ми изглежда ужасно", казва актрисата пред Refinery29. За една прекрасна почивка, Кристен предлага да инвестираме в копринена калъфка: "Винаги съм смятала, че спането на такава възглавница е някакъв вид глупава реклама. Не е. Страхотно е. Веднъж заспали на копринена калъфка, гарантирам ви, че ще забележите разликата."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA