Миранда Кер е готова на всичко, за да запази кожата си перфектна

Първата стъпка? Да създаде козметична линия с органични продукти и да я превърне в своеобразна wellness империя.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2020

За Миранда Кер грижата за кожата е от изключително важно значение. Бившият ангел на Victoria's Secret се превърна в козметичен предприемач, когато стартира своята skincare линия Kora Organics през 2010 г., за да „запълни празнината в wellness сектора".

Десет години по-късно марката на Миранда е една от малкото сертифицирани като биологични, а нейните продукти са многократно награждавани за своята ефективност. Новият нощен серум Kora Organics Noni е най-новото попълнение в гамата от органични продукти, като това е първият, в който се въвеждат и химически ексфолианти.

За Миранда най-важното е възможността да позволи на клиентите си да се чувстват сигурни, докато използват нейните продукти: "Кожата е най-големият орган на тялото ви. Ако можете да използвате тези продукти, които са сертифицирани като органични и здравословни за вас, и същевременно ви дават нужните резултати, защо бихте искали да използвате нещо друго?", споделя тя.

28

"Моята цел е, когато хората използват Kora Organics, да се чувстват все едно някой им дава прегръдка"

Комбинацията от ефикасност и органични продукти е от основно значение за Kora и новия им нощен серум. Марката използва само естествени съставки, намиращи се в плодове и растения като сицилианско бяло грозде, хайвер от липа и върбова кора, които помагат на кожата в борбата ѝ с нормалната пигментация и регенерация на клетки. Що се отнася до ефективността на продуктите, самата Кер е тествала серията Noni Night в продължение на шест месеца преди официалното ѝ пускане на пазара: „Очевидно е, че можем да купим много тежки химически продукти, но наистина исках нещо, което да ми даде резултатите, които ми трябват и да не е пълно с химикали. Когато разговарях с лабораторията, казах: " Слушайте, наистина се стремя да създам продукт, който да използваме през нощта и който да придава блясък на кожата". Изглежда, супермоделът е успял да го направи, защото Кер открито говори за неотразимото действие на продукта, който е на пазара от тази седмица.

„Моята цел е, когато хората използват Kora Organics, да се чувстват все едно някой им дава прегръдка. Това, че се чувстват подкрепени и знаят какво правят за кожата си, е добре както за тях, така и за околната среда", споделя Миранда, която е майка на две деца и жена за пример. "Въпреки че водим натоварен живот, можем да вземем момент за себе си и да почувстваме енергията от вътрешната си хармония."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA