Миранда Кер е готова на всичко, за да запази кожата си перфектна

Първата стъпка? Да създаде козметична линия с органични продукти и да я превърне в своеобразна wellness империя.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2020

За Миранда Кер грижата за кожата е от изключително важно значение. Бившият ангел на Victoria's Secret се превърна в козметичен предприемач, когато стартира своята skincare линия Kora Organics през 2010 г., за да „запълни празнината в wellness сектора".

Десет години по-късно марката на Миранда е една от малкото сертифицирани като биологични, а нейните продукти са многократно награждавани за своята ефективност. Новият нощен серум Kora Organics Noni е най-новото попълнение в гамата от органични продукти, като това е първият, в който се въвеждат и химически ексфолианти.

За Миранда най-важното е възможността да позволи на клиентите си да се чувстват сигурни, докато използват нейните продукти: "Кожата е най-големият орган на тялото ви. Ако можете да използвате тези продукти, които са сертифицирани като органични и здравословни за вас, и същевременно ви дават нужните резултати, защо бихте искали да използвате нещо друго?", споделя тя.

Миранда Кер е готова на всичко, за да запази кожата си перфектна

"Моята цел е, когато хората използват Kora Organics, да се чувстват все едно някой им дава прегръдка"

Комбинацията от ефикасност и органични продукти е от основно значение за Kora и новия им нощен серум. Марката използва само естествени съставки, намиращи се в плодове и растения като сицилианско бяло грозде, хайвер от липа и върбова кора, които помагат на кожата в борбата ѝ с нормалната пигментация и регенерация на клетки. Що се отнася до ефективността на продуктите, самата Кер е тествала серията Noni Night в продължение на шест месеца преди официалното ѝ пускане на пазара: „Очевидно е, че можем да купим много тежки химически продукти, но наистина исках нещо, което да ми даде резултатите, които ми трябват и да не е пълно с химикали. Когато разговарях с лабораторията, казах: " Слушайте, наистина се стремя да създам продукт, който да използваме през нощта и който да придава блясък на кожата". Изглежда, супермоделът е успял да го направи, защото Кер открито говори за неотразимото действие на продукта, който е на пазара от тази седмица.

„Моята цел е, когато хората използват Kora Organics, да се чувстват все едно някой им дава прегръдка. Това, че се чувстват подкрепени и знаят какво правят за кожата си, е добре както за тях, така и за околната среда", споделя Миранда, която е майка на две деца и жена за пример. "Въпреки че водим натоварен живот, можем да вземем момент за себе си и да почувстваме енергията от вътрешната си хармония."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA