По-здрава и красива кожа само за 60 секунди?

Новият трик, който доста хора в социалните мрежи признават. Ами ако тайната не е в продукта, а в начина му на прилагане?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 февруари 2020

Всеки човек, който не е роден с идеално гладка, чиста и свежа кожа, редовно търси варианти, с които да подобри нейното състояние. Съществува нещо, което се нарича „60-секундно правило" и може да е ключът към перфектния вид на най-големия орган в тялото ни.

60-секундното правило е метод за почистване, появил се в социалните мрежи, благодарение на Nayamka Roberts-Smith от LABeautyologist. Тя препоръчва на всеки да мие лицето си в продължение на 60 секунди, за да се остави възможност на почистващите съставки наистина да проникнат в кожата. Гримът, мръсотията и бактериите всъщност са много по-трудни за премахване, отколкото дори сме предполагали, затова е важно е да не забравяме да почистим краищата на лицето около носа, брадичката и линията на косата.

Доста хора не пропуснаха да се включат с коментар в Twitter, че прилагането на това правило е успяло да трансформира кожата им. Някои казват, че за около месец и половина нанасяне на почистващи продукти върху лицето и масажирането им за минута, е спомагнало за премахването на неравностите по челото, постигането на по-мека текстура, значителното намаляване на пъпки и сияние, което обещават много продукти, но малко наистина могат да постигнат. Ами ако тайната не е в самия продукт, а в начина му на прилагане?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA