Дрю Баримор е открила начин да се справя с пъпките

45-годишната актриса споделя своя бърз, лесен (и евтин!) трик, с който пъпките изчезват само за вечер. Със сигурност ще пробваме!

Преди няколко години Дрю Баримор започна традиция, при която в рамките на седмица от март, тя споделя любимите си трикове и продукти, с които поддържа естествената си красота. Актрисата лесно би могла да използва това време, за да изтъкне на преден план своя бранд Flower Beauty, но избира да е напълно откровена спрямо подхода, който използва, за да затвърждава непрекъснато младежкото си и свежо излъчване. „Не знам кой е отговорен за тези ситуации, но напоследък пъпките просто не спират да излизат. Не знам дали е хормонално, дали е стрес, или пък нуждата от диета", казва Баримор във видео, записано директно в банята ѝ. Докато се смущава от случилото се, тя не пропуска да разкрие, че е намерила бърз (и евтин!) начин да се справи с току-що появилите се пъпки.

+5

"Винаги съм чувала, че се говори за лед, лед, лед. След като ми излезе тази огромна пъпка, просто сложих лед и тази сутрин наистина е по-добре", споделя Дрю. Тя подчертава, че най-вероятно пъпката не е изчезнала заради леда, но със сигурност я е направил една идея по-незабележима в сравнение с други случаи, когато е използвала различни козметични продукти. Друг изненадващ трик, в който актрисата се заклева, че работи, е употребата на визин. Химическото съединение, което по принцип намира приложение в капките за очи и спрейовете за нос, всъщност помага да премахне зачервяването на самите пъпки. Популярният дерматолог Дейвид Банк разкрива пред Allure, че макар да е предназначен за намаляване на зачервяването на очите, визинът прави пъпките по-малко очевидни, защото свива кръвоносните съдове. Разбира се, колкото и да вярваме на усмихнатата Баримор, абсолютно всяко третиране на пъпките извън традиционните такива, трябва да бъде консултирано с дерматолог. Трикът с леда смятаме да пробваме още при следващата пъпка, която стискаме палци да не реши да се появи скоро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA