Грижа на седмицата: 6 нови козметични продукта

Люба Вангелова
Люба Вангелова 08 април 2020

За Габриел Шанел лицето е"огледало, което отрзява събитията от вътрешния ни живот". Затова не трябва да спираме да се грижим  е само за вътрешната си светлина, но и за тази, която излъчва кожата ни. Държим ви информирани за новите козметични попълнения и ви представяме 6 нови продукта за красотата и здравето на кожата и косата ви.

 

Sublimage La Lotion LumièrE Exfoliante на Chanel

 

Sublimage La Lotion LumièrE Exfoliante на Chanel

 

Sublimage на Chanel е козметична иконична линия за всички жени, независимо от възрастта и типа на кожата им. Днес тя е обогатена с нови продукти - La Collection Lumière на Sublimage, които изравняват текстурата на кожата и я изпълват със светлина. Sublimage La Lotion LumièrE Exfoliante е изключително нежен ексфолиращ лосион с вода от бяла бреза, богата на минерали и захари, които помагат за хидратацията на кожата. Иконичният за линията екстракт от Vanilla Planifolia от Мадагаскар засилва антиоксидантното действие. Нежната желирана вода е богата на AHA киселини за нежно ексфолиране – тъмните петна намаляват, а тенът светва. Нанасяйте сутрин и вечер на почистена кожа.

 

Beaute De Nuit Chrono-Active Aqua-Gel на Galenic

 

Beaute De Nuit Chrono-Active Aqua-Gel на Galenic

 

Никой не е отменил силата на нощните продукти за красота. Galenic е култова козметична френска марка, чиито продукти имат силата да моделират лицето ни чрез галеновите си текстури и мощни формули. Нощната маска Beaute De Nuit Chrono-Active Aqua-Gel гарантира ефикасност през цялата нощ, благодарение на текстурата хроно пач гел (акватичен гел с ефект на пач). Екстракт от папая гарантира възстановяването на текстурата на кожата, а ефектът пач гарантира хидратиращото и изпълващо действие през цялата нощ за една продължителна хидро-инфузия. Хидро-пач гел действа в хармония с естествените биоритми на кожата през нощта.

 

5 Sense на Rene Furterer

 

5 Sense на Rene Furterer

 

Ефирната текстура на сухото масло за коса и тяло 5 Sense на Rene Furterer е заслужена награда за сетивата ни в условията на напрежение и стрес. Мултифункционалното олио подхранва косата и хидратира кожата, но подарява успокояваща ароматерапия за духа. Релаксиращият ефект за красотата и здравето ни е на няколко нива. Дължим го на скъпоценната бленда на 5 растителни масла: Сладък бадем, Шафран, Авокадо, Рицин, Жожоба. Уханието на виолетки и искрящ кехлибар е успокояващо и тонизиращо едновременно. Нанасяйте го както и когато пожелаете.

 

Powerful-Strenght Line-Reducing Serum на Kiehl’s

 

Powerful-Strenght Line-Reducing Serum на Kiehl’s

 

Мощен серум за очи е това, което ни е нужно в момента –най-новото допълнение към линията Dermatologist Solutions™ на Kiehl’s е обновеният Powerful-Strenght Line-Reducing Serum. Ефикасната му формула с витамин С помага за решаването на основите проблеми в тази деликатна зона. Ефективни съставки като трипептиден комплекс, хиалуронова киселина + 10%  чист витамин С клинично доказано намаляват фините линии, бръчките „пачи крак", подпухването и видимо редуцират сините и кафявите тъмни кръгове.

 

Lipikar Baume AP+M на La Roche-Posay

 

Lipikar Baume AP+M на La Roche-Posay

 

Връзката между чревния микробиом и здравето ни е доказана преди години. Богато разнообразие от микроорганизми съществува и в кожата ни, а дисбалансът мо причинява различни доскомфортни състояние за здравето, като едно от тях е екзема (атопия).  La Roche-Posay предоставя иновация за по-силен микробиом за защита на много сухата кожа, предразположена към атопия - Lipikar Baume AP+M. Новият продукт връща баланса на кожния микробиом и успокоява бързо сърбящата кожа, благодарение на новата технология на емолиента, която помага за ограничаване на размножаването и присъствието на стафилококови бактерии. Новата по-силна и по-толерантна формула носи 100%-ово успокоение за кожата. 

 

City Blossom на WASO

 

City Blossom на WASO

 

Всеки ден е нов и кожата заслужава нов старт. Подарява й го лимитираното издание на почисвтащия гел за лице City Blossom на WASO. Той отстранява мъртвите клетки, премахва излишния себум, почиства порите в дълбочина. Ефектът му за кожата е детоксикиращ и освежаващ, благодарение на което тя може да й подарите рестарт всяка сутрин и всяка вечер. Освен това City Blossom на WASO поддържа нейния воден баланс в перфектни нива.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA