Ръцете ви го заслужават

С бързи и изцяло естествени решения от Iroha Nature

Кристина Гочева
Кристина Гочева 27 април 2020

Омекотяващи ръкавици за ръце с арган

Крем за ръце с конопено масло

Ръкавици за ръце 

Ръкавици за ръце с канабис, праскова, арган, перли, и крем за ръце с конопено масло

Регенериращ крем за ръце с конопено масло

Регенериращ крем за ръце с конопено масло

Ръкавици за ръце с арган

Нееднократо сме писали какво причиняват силните дезинфектанти и честото миене на ръцете, поемайки тежестта на ситуацията и агресивните съставки на тези препарати, които за съжаление използваме все по-често.

 

Ръкавици за ръце

 

Сред толкова химия, с която буквално сме заляти, е трудно да откриеш формули с естествени съставки, но за щастие не е невъзможно – като алтернативата, която Iroha Nature предлага с високотехнологичните маски за ръце, който подхранват, подмладяват, омекотяват, и въобще дават всичко необходимо на кожата на ръцете само за  15-20 минути.

 

Ръкавици за ръце

 

Специалната линия oт продукти за ежедневна и интензивна грижа Iroha Herb, следва последните тенденции в грижа за здравето и съдържат масло от семената на канабис сатива, богато на витамин А, С и Е и есенциални мастни киселини (омега 3 и 6).

Редовната хидратация и грижата за ръцете ни сега трябва да стане рутина. Казват, че за да превърнем нещо в навик са нужни само 21 дни.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iroha Nature Bulgaria (@irohanature.bg) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В уюта на дома, можем да приложим разнообразни процедури, с които да помогнем на кожата на ръцете и ноктите да не страдат от липса на хидратация.

Всички подхранващи маски на Iroha Nature са под формата на удобни ръкавици, напоени с вълшебен серум, снабдяващ кожата с активни вещества за цяла седмица.

Чудесен повод да използваме дните от карантината  като дадем нужното внимание на ръцете ни. Те го заслужават, особено в момента.

 

Повече подробности може да научите на Iroha Nature

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA