В света на Omnia

… има ново ексклузивно ароматно попълнение Omnia Golden Citrine

Кристина Гочева
Кристина Гочева 28 април 2020

Bvlgari Omnia, Omnia Golden Citrine

Bvlgari Omnia, Omnia Pink Sapphire

Bvlgari Omnia, Omnia Coral

Bvlgari Omnia, Omnia Crystalline

Aз съм доживотен фен на Omnia Crystalline. Oще през 2005 г., характерното ненатрапчиво присъствие асоциирано с прозрачността и чистотата на планинския кристал и нежното сърце от лотос завинаги плениха сетивата ми с деликатната си природа.

 

Omnia Crystalline

 

В тези 15 години, няколко пъти се завръщам към това ароматно бягство, носещо лекота, ефирност и свобода.

Подписано от брилянтния парфюмерист Алберто Морияс, който преди няколко години имах честта и удоволствието да срещна лично в прегръдката на казанлъшката долина сред българските полетата на цъфтящата през май маслодайна роза дамасцена.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alberto Morillas (@morillas.alberto) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още тогава ми стана ясно, защо именно той е подписал част от емблематичните творения в съвременната парфюмерия - защото освен таланта и опита на добрия нос, е важно умението да интерпретираш насладата от живота.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BVLGARI (@bulgari) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази наслада, която за момента загубихме, не само защото бяхме щастливи, но не го съзнавахме, а и защото заключени в пространството на домовете и облъчвани постоянно от медиите, превърнахме в страх - за близките, за утрешния ден, за света, такъв какъвто го познаваме.

Сега, от дистанцията на времето, разбирам по-добре Морияс - маестрото на ароматни композиции, който заяви, че „лекотата е най-трудното за описване усещане".

 

аромати

 

Колекцията Omnia носи ДНК-то на бижутерийната къща Bvlgari защото скъпоценните камъни от ювелирните шедьоври на италианския бранд се превръщат в реални протагонисти и отправна точка за вдъхновението на цялата серия аромати Оmnia.

 

Bvlgari Omnia, Omnia Golden Citrine

 

Най-новото попълнение в ароматната колекция Bvlgari Omnia, Omnia Golden Citrine е флорална тоалетна вода, инспирирана от жълтия кварц - цитрин, скъпоценен камък символ на светлината и оптимизма, които толкова много липсват на човечеството в момента.

Подписано от маестро Алберто Морияс, това лъчисто и слънчево ухание е построено около иконичното цвете иланг-иланг.

 

съставки

 

Създаден с благородни естествени съставки като ключови елементи, Omnia Golden Citrine пресъздава искряща, модерна фасета на флорална женственост.

Поразяващ и носещ удоволствие, слънчевият му характер озарява мекотата, деликатността и силата на аромата, който може да откриете в @PRETTYSHOPOFFICIAL и DOUGLAS.BG

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA