Kод "Лято"

Козметичната есенция на топлите дни, събрана в специална селекция от първия мъжки бюти блогър Живко Георгиев

Слънцезащитeн крем за лице със SPF 50 oт Коrres

2-в-1 скраб и маска за лице с естествени захари и етерично масло от зелена мандарина от Decléor

Слънцезащитна вода за тяло от Lancaster със SPF 50

Powdered Sunshine SPF 15 от Lush 

Hair Protective Fluid от Hair Rituel гамата на Sisley Paris

Dolce Shine от Dolce & Gabbana

Eнергизиращ лосион за тяло Joy of Light от Home Spa линията на Douglas

3-в-1 сорбе маска за лице и очи от L'Occitane

Lip Comfort Oil от Clarins

Ако имате отношение към красотата, вълнувате се от най-новите продукти на бюти фронта или слабост са ви ароматите, то тогава определено си струва да посетите "красивите" острови на Живко - Jays Deen Beauty and Lifestyle Blog или IG профила @jaysdeenbbg.

За нас е удоволствие да споделим богата му лятната селекция oт аромат и продукти, за които косата и кожата ви ще благодарят.

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CAj3Pnmj5Wu/

 

 

Слънцезащитният крем за лице със SPF50 на Korres е идеален както за плаж, така и носен ежедневно през лятото. Създаден специално за спортуващите на открито, той е устойчив на вода и пот, леката му текстура не тежи и не оставя бял филм, а съдържанието на екстракт от цитрусови плодове, богат на витамин С и антиоксиданти, усилва действието на слънцезащитните филтри в крема. Без съдържание на силикони, той се абсорбира бързо, можете да го нанасяте в движение и най-важното – осигурява висока степен на защита от UVA и UVB радиацията. Вие сте защитени и се наслаждавате на физическите дейностите навън без тежест, мазен филм и бели следи.

 

 

https://www.instagram.com/p/B-kJjQxJdt7/

 

 


За получаването на красив и равномерен тен, отстраняването на мъртвите клетки е ключова стъпка. Новата 2-в-1 скраб и маска за лице с естествени захари и етерично масло от зелена мандарина на Decléor осигурява мигновено гладка кожа и дава сияен вид на лицето. Кори от цитруси, агранови черупки и захари нежно ексфолират повърхността и придават равен и сияен тен, докато се наслаждавате на вкусно ухаещата подобна на конфитюр текстура. Етеричното масло с фармацевтично качество от зелена мандарина, богато на витамин С, тонизира и действа антиоксидантно, за да остави свежа и красива кожа.

 

https://www.instagram.com/p/CA9rl6HDqWu/

 

Ако вече сте в плажно настроение и планувате лятна ваканция, изборът на добра слънцезащита трябва да е топ приоритет в списъка ви. Едно от предложенията ми е новата слънцезащитна вода за тяло на Lancaster със SPF 50. Експертите от френския бранд са създали тази освежаваща нова текстура, способна да се нанася както на суха, така и на мокра кожа веднага след къпане. Тя предпазва от слънчевата светлина, UVA/UVB лъчението, видимата светлина и от инфрачервената светлина, благодарение на комбинация от слънцезащитни екрани, отразяващи агенти и мощни антиоксиданти.

 

 

Lush

 


Освен на плажа, откритите части на тялото през лятото също не бива да бъдат пренебрегвани дори в града, в парка или планината. Koмпактната Powdered Sunshine от Lush e идеална за целта, тъй като представлява слънцезащита на прах за тяло със SPF 15. Тя предпазва от вредните лъчи без "лепкави номера", а прахообразната й форма я кара да се нанася с лекота и за секунди, дори в движение докато сте в града в горещите дни. На път за работа или по време на разходка, само поръсвате по откритите части, разнасяте и готово! Свежи масла от лимон и лайм пък парфюмират кожата, а съдържащи се пудри я правят мека като кадифе и свръх гладка.

 

Sisley


Спреят Hair Protective Fluid от Hair Rituel гамата на Sisley Paris образува защитен воал, който предпазва косата от вредните ефекти на слънцето, морската вода и хлора в басейните (може да се нанася на суха и мокра коса). Формулата не утежнява и съдържа филтри за оптимална защита срещу ултравиолетовото лъчение, осигурявайки защита на цвета на естествената, боядисаната или изрусената коса. Освен че защитава косата, спреят я прави и по-красива, гладка и мека, като я ароматизира приятно с нотки на върбинка, лимон, цветчета на праскова и нежна дървесина.

 

 

https://www.instagram.com/p/B8HX9UiIrTZ/

 



Олицветоряващ усмихнатата и магнетична млада жена, Dolce Shine от Dolce&Gabbana е нов слънчев и неустоимо свеж плодово-флорален аромат, който разпръсква около себе си прочутата италианска радост от живота. Цветно и сочно манго и ярък, женствен жасмин се съчетават със светли дървесни нотки, докато хрупкава дюля и грейпфрут придават сочност. Разцъфващ портокалов цвят носи приятна горчивина и свежест, а солени, озонови нотки сякаш оставят лека и свежа роса по тези цветчета. Пудрен бял мускус и бели дървесни акорди завършват този жълт ароматен пролетен букет от цветя и вкусни плодове, каращ всяка дама да сияе.

 

Douglas

 

Добрият лосион за тяло през лятото освен мекота и хидратация на подложената на жегите кожа, би могъл да осигури и истинско духовно преживяване. Това прави енергизиращият лосион Joy of Light от Home Spa линията за тяло на Douglas. С наситен аромат на свеж лимон, тонизиращ зелен чай и зелена дървесина - този специален ароматен бленд ви кара да се чувствате по-свежи и готови за предизвикателствата на деня. Екстракт от жасмин, привличащ влагата глицерин, витaмин Е и масло от карите, оставят кожата кадифено мека, овлажнена и подхранена, възстановявайки я от изсушаващия ефект на слънцето.

 

L'Occitane


След цял ден на слънце, какво по-отпускащо от разхлаждаща маска за лице... и очи! Направена с намачкан ръчно бран пъпеш от Прованс, 3-в-1 маската за лице и очи на L'Occitane идва в сорбе текстура, топяща се върху кожата и разпръскваща върховно ухание на свеж, добре узрял пъпеш, заради което ти се иска да я пробваш и на вкус. Богата на витамин С, кофеин и овлажняващи агенти, тя ревитализира, освежава, снема умората, охлажда, хидратира и избистря тена, давайки на кожата бляскав вид. Поставена в хладилник за десет минути преди употреба, тя се превръща в студен отпускащ компрес, който ще ви разхлади дори в най-силната жега, ще отстрани тъмните кръгове и торбичките под очите, а сивкавия безжизнен тен на лицето ще остане в миналото.

 

Clarins



Често пренебрегвани, устните освен от слънцезащита, имат нужда и от интензивно възстановяване през лятото. Мощните лъчи на слънцето могат да ги изсушат и да ги накарат да загрубеят, затова луксозното Lip Comfort Oil от Clarins предлага пълноценна грижа и красив блясък. Това олио използва силата на растителните масла (лешник, жожоба, слънчоглед, слива), за да подхрани устните и да разкрие тяхната естествена красота. Формулата му, подобна на мед, оставя устните меки, хидратирани и дълбоко подхранени, туширайки сухотата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA