Алхимия на привличането

… в NARCISO eau de parfum ambrée

Емблематичният флакон облича нов амбров нюанс, точно като дрехите, които повече от 20 години Нарцисо Родригес създава, за да разкрие вътрешната красота и елегантност на жената, с възхищение и щедрост, подчертавайки нейната увереност.

Време е да се насладите на най-топлата и сияйна вариация на NARCISO до момента.

 

NARCISO eau de parfum ambrée

 

Отправна точка за вдъхновението на аромата откриваме в обсипаната с лунички дамска кожа, събрала топлината на слънцето.

Ароматната аура на eau de parfum ambrée се ражда в колаборация с парфюмериста Орелиен Гишар. В нея оригиналната амброва нотка е подсилена, сливайки уникална ванилия в абсолютна богата текстура. Топли фасети обгръщат композицията в златен воал, оставяйки амбровия акорд да сияе, подсилвайки характера на страстния мускус, така типичен за Narciso Rodriguez.

 

https://www.instagram.com/p/CAC_l2ipSki/

 

Екзотично цвете тиаре и иланг-иланг от Мадагаскар - добавят дълбока и омайваща флорална нотка, запечатена върху кожата като топъл отблясък. Солен щрих намеква за аромата на огряна от лятното слънце кожа. Следи от кедър отразяват елегантния дървесен подпис на линията NARCISO, за да усетим на финала опияняващ аромат с инфузия от светлина, който мистериозно съблазнява сетивата.

Новата муза на NARCISO е Лаурен Бейнен, уловена в обектива на Вивиан Сасен, позната със своята полуабстрактна естетика.

 

https://www.instagram.com/p/CAIOneopJnJ/

 

Кампанията наподобяваща сън, улавя рядката красота и магнетично присъствие на Лаурен. Сияещото слънце обгръща чувствения й силует като топлите, изобилни нотки на амбров аромат. Със своя характерен почерк, Вивиан Сасен използва драматична игра на светлина и сянка, за да отрази прелъстителната природа на женската дуалност. Заснета в окъпана от слънцето пустиня, кампанията улавя есенцията на женствеността по неповторим начин.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA