Уникален подход за регулиране на пигментацията

Усъвършенстваната технология за изсветляване на кожата е основана на уникалното научно откритие на вещество, което се среща естествено в природата - Melanozym™. Уникалното му свойство е неговата способност да разгражда меланиновата молекула, след като тя е вече напълно завършена и доставена до горния слой на кожата. Тази естествена система се създава в природата от дървесни гъбички и предпазва околната среда от тъмнокафявите материали, които остават от гниещите дървета.

elure™ нежно и бързо намалява появяването на упорити тъмни петна, като заедно с това коригира неравномерния тон на кожата, за да постигне по-светъл и блестящ тен на лицето.

Повече от 13 клинични изпитвания с над 450 участника

elure™ постига значително подобрение след 7, 14 и 28 дни по отношение на изсветляване, блясък и сияйност. Този изсветляващ ефект е наблюдаван съответно при 79%, 96% и 100% от участниците в клинични изпитвания. Проучвания доказват, че elure™ постига значително подобрение в рамките на месец по отношение на изсветляване, блясък, подобряване на текстурата и сияйността на кожата. elure™ също така  осигурява ефективно третиране на постинфламаторна хиперпигментация при високо ниво на безопасност. elure™ и 4% хидрохинон демонстрират еднакво подобряване на пигментацията, както и превъзходни естетични резултати при текстура на кожата, грапавост, потъмняване, липса на блясък и цялостен вид на кожата. Не се съобщава за дразнене на кожата и алергии.

Уникален подход за регулиране на пигментацията

Подхранваща и лека почистваща пяна, която ефективно премахва излишното омазняване, замърсяванията и мъртвите кожни клетки, подготвяйки кожата за приложение на elure™ изсветляващ лосион или нощен крем. При приложение кожата придобива по-равномерен тен.

Ребалансиращ и хидратиращ лосион, съдържащ натуралния ензим Melanozym™, който изсветлява и премахва пигментации прави кожата сияйна и с равномерен тен. Двойнокамерната формула осигурява ефект на мултиплицирано действие с ензим в ляво и активатор вдясно на диспенсъра. Допълнителните активни съставки помагат за мощна хидратация, по-добра еластичнот и попълване на фини линии и бръчици.

Силно овлажняващ и възстановяващ хидратиращ комплекс с Melanozyme™, който прави кожата по-светла, мека и с равномерен тен. С формула, осигуряваща хидратация през цялата нощ, усъвършенстваният изсветляващ нощен крем elure™ има активно действие срещу пигментациите. Продуктът е е в двойнокамерна опаковка с помпа без въздух, като активаторът и ензимът са разделени за постигане на максимална свежест и висока ефективност на формулата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA