Уникален подход за регулиране на пигментацията

Усъвършенстваната технология за изсветляване на кожата е основана на уникалното научно откритие на вещество, което се среща естествено в природата - Melanozym™. Уникалното му свойство е неговата способност да разгражда меланиновата молекула, след като тя е вече напълно завършена и доставена до горния слой на кожата.

elure™ нежно и бързо намалява появяването на упорити тъмни петна, като заедно с това коригира неравномерния тон на кожата, за да постигне по-светъл и блестящ тен на лицето.

Проучвания доказват, че elure™ постига значително подобрение в рамките на месец по отношение на изсветляване, блясък, подобряване на текстурата и сияйността на кожата. elure™ също така осигурява ефективно третиране на постинфламаторна хиперпигментация при високо ниво на безопасност.

57

Подхранваща и лека почистваща пяна, която ефективно премахва излишното омазняване, замърсяванията и мъртвите кожни клетки, подготвяйки кожата за приложение на elure™ изсветляващ лосион или нощен крем. При приложение кожата придобива по-равномерен тен.

Ребалансиращ и хидратиращ лосион, съдържащ натуралния ензим Melanozym™, който изсветлява и премахва пигментации прави кожата сияйна и с равномерен тен. Двойнокамерната формула осигурява ефект на мултиплицирано действие с ензим в ляво и активатор вдясно на диспенсъра. Допълнителните активни съставки помагат за мощна хидратация, по-добра еластичнот и попълване на фини линии и бръчици.

Силно овлажняващ и възстановяващ хидратиращ комплекс с Melanozyme™, който прави кожата по-светла, мека и с равномерен тен. С формула, осигуряваща хидратация през цялата нощ, усъвършенстваният изсветляващ нощен крем elure™ има активно действие срещу пигментациите. Продуктът е е в двойнокамерна опаковка с помпа без въздух, като активаторът и ензимът са разделени за постигане на максимална свежест и висока ефективност на формулата.

Продуктите на elure™ ще откриете онлайн на www.estelab.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA