Открихме идеалните празнични подаръци, които със сигурност ще зарадват близките ви

Kiehl’s внася празнично оживление в духа на иконичния Ню Йорк с лимитирана празнична колекция от любими продукти грижа за кожата

Кристина Гочева
Кристина Гочева 10 ноември 2020

Лимитирана празнична колекция от любимите Kiehl’s продукти

Открийте подбраните за месеца любими на клиентите формули на Kiehl's в лимитираната серия коледен календар

Лимитиран коледен календар с любими формули на Kiehl's

Възстановяващ нощен концентрат

Крем за тяло Crème de Corps Whipped Body Butter

Крем за лице Ultra Facial Cream

Butterstick Lip Treatment

Calendula Herbal-Extract Toner

Eксцентричните дизайни, в които е облечена серията, са създадени в сътрудничество с илюстраторката от Лион Меите Франши и вече могат да бъдат открити в магазина на марката в Paradise Center, за да улеснят максимално трудния избор на персонализиран подарък.

Разбира се, както традицията повелява  - Kiehl’s добавят обичайните мостри, финализирaщи подобаващо личната изненада.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И вие ли тайно се вълнувате за наближаващия празничен сезон?😍 🎄 Тогава ще се зарадвате да чуете, че лимитираната коледна колекция на Kiehl's, създадена заедно с илюстратора @maite_franchi , е достъпна от ДНЕС в нашия магазин в @paradisecenter! P.S. Подготвили сме и изненади за вашата покупка. 🎁 Подаряваме коледен несесер Kiehl's с покупка на продукти от лимитираната коледна колекция или с всяка покупка на стойност 150,00 лева. Офертата не важи за Butterstick и ароматизиран сапун за тяло и продължава до изчерпване на количествата. Ще се видим в Kiehl's! ❤️ #KiehlsBulgaria #KiehlsHoliday

A post shared by Kiehl’s Bulgaria (@kiehls.bg) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Празничната колекция е вдъхновена от легендарната аптека, разположена на ъгъла на улиците 13-та и 3-та. Франши връща спомена за първия магазин на Kiehl’s в Ню Йорк с бликащи от жизненост илюстрации, изобразяващи върху подаръчните опаковки различни сцени от живота на своите градски герои.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Това време от годината наближава! 😍 Има ли по-добър начин да стартирате празничния сезон от Коледния календар на Kiehl’s? 🎉 Зареден с 24 изненади, които да отваряте всеки ден, този календар със сигурност ще бъде на първо място в списъка с желания на всеки любител на грижата за кожата. 📝 🎁 ДОБРИ НОВИНИ 🎁: Вече е на разположение за предварителна продажба в магазина на Kiehl’s в @paradisecenter, а с всяка покупка на календара ще получите лимитиран коледен несесер Kiehl’s и 3 мини продукта*! * Офертата е валидна до изчерпване на количествата. #KiehlsBulgaria #KiehlsHoliday #HolidaySeason

A post shared by Kiehl’s Bulgaria (@kiehls.bg) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази година Kiehl’s с гордост представя и своята най-зелена празнична кампания до момента, посветена на устойчивостта и по-малкото отпадъци с напълно рециклируеми подаръчни опаковки и нови предпочитани от клиентите коледни календари – сега изработени с нулево съдържание на пластмаси от 100% рециклирана хартия.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашият лимитиран 🌟 Коледен Календар 🌟 ви очаква в магазина ни в @paradisecenter! Тази година подарете здрава и сияйна кожа на своите близки (или на себе си!) 🎁 Зареден с 24 от нашите #CustomerFavorite формули, този календар е най-добрият начин да ни опознаете и да направите първите стъпки към най-добрата кожа, която сте имали. 🎁 И сега при всяка покупка на календара получавате празничен несесер Kiehl's и 3 мини продукта! * 📝 Добавихте ли го вече в списъка с желания? * Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

A post shared by Kiehl’s Bulgaria (@kiehls.bg) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tова уникално креативно сътрудничество предлага на ценителите на грижата за кожата възможност да се порадват на любимите си продукти на Kiehl’s в опаковки от лимитирана серия, включително рутинните продукти за грижа за кожата като крема за тяло Crème de Corps, нощния възстановяващ концентрат, стиковете балсам за устни, крема за лице Ultra Facial Cream, ароматизираните сапуни за тяло, и тоника с екстракт от невен Calendula Herbal-Extract Toner.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA