FOREO революция

... или как да подмладим кожата си у дома

Признавам непресторено, че като работеща майка на петгодишно момче и двумесечно бебе времето никак не ми стига - дори за обичайната бюти рутина. Грижата е основно хигиенизираща, а ритуалите за красота - сведени до минимум и често изчерпващи се с бърз балсам за устни, червило или няколко щриха спирала, за да отворя поне малко недоспал поглед, и то само ако ми предстои някакво социализиране.

Определено извадих късмет, че родих второто си дете в пандемични времена, та тази остра липса на социални контакти, време за грижи и непрекъснато мултитаскване да не ми докара някоя постродилна депресия или такава на средната възраст, в която се намирам. И добре, че има такива смарт иновации в грижата за кожата като тази на шведския козметичен бранд FOREO, който се оказа моето спасение не само за кожата, но и за психиката ми.

Защото дори само веднъж на ден (сутрин или вечер), с FOREO BEAR можеш да откраднеш 2 минути, в които правиш нещо лично за теб в уюта на собствения си дом, но с анти-ейдж уред за професионални резултати. При мен това се случва, докато си общувам с бебето и разменяме усмивки, тъй като тонизиращата технология с микроток е напълно безопасна, а ползите са видими – стягане и енергизиране на кожата, сияен тен и дефиниран контур, а освежаващите пулсации допълнително подобряват усвояването на козметичните продукти в кожата.

Така събирам две удоволствия в едно (най-милите беззъби бебешки усмивки и приятното действие на FOREO BEAR) с този своеобразен фитнес за лице, който стимулира над 65 мускула на лицето и шията и отдалечава следите на времето, а аз избягвам инвазивните процедури, ботокса и филърите, които ненавиждам.

57

На финална, но не последно място по важност, остава да спомена патентованата антишокова система с интелигентни сензори, които измерват устойчивостта на кожата ми на електричество, след което автоматично настройват и регулират интензивността така, че процедурата да бъде ефективна и максимално персонализирана.

*Всички продукти FOREO може да бъдат закупени на www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA