С отговорност към природата, кожата и самите нас

Новата гама продукти BELL HYPOAllergenic е всичко, което трябва да имаме в козметичния си арсенал за плажа.

Сега, повече от всякога, е важно да правим съзнателни избори. Да се грижим не само за себе си, но и за всичко около нас. Да сме нежни както към себе си, така и към нашата кожа. Не само защото е модерно и тенденцията за clean beauty го изисква, но и защото така е правилно.

Въпреки че дефиницията на термина е сравнително уклончива, любимите приятели от BELL Cosmetics представят новата си гама продукти HYPOAllergenic, в която няма място за циклични силикони, аромати, алкохол, минерални масла, глутен, лактоза и етаноламин. Ако термините все още не са ви уплашили и не сте избягали "с 200", достатъчно е да знаете, че са 100% веган и без проведени тестове върху животни.

Без никакъв компромис и с абсолютно усещане за лято, тъй като голяма част от тях имат SPF фактор, разказваме малко повече за продуктите в нашия личен to-go лист…

BELL HYPOAllergenic АЛОЕ Защитен оцветяващ BB крем със SPF 15

Ако търсите перфектният продукт, който съчетава едновременно грижата за лицето и макиажа, спрете да го търсите. Оцветяващият крем с лека формула и без масла защитава кожата от вредните UV лъчи, разнася се с лекота и осигурява естествено покритие за красив и здрав тен. Съдържа сок от листата на алое вера, хидратира, подхранва кожата и се предлага се в цели 4 нюанса.

7

BELL HYPOAllergenic АЛОЕ Течен коректор с камуфлажен ефект SPF 25

Благодарение на доброто си покритие, течният коректор скрива тъмните кръгове и осигурява свеж вид, дори предната вечер да е съвпаднала с тази сутрин. Обогатен е с алое вера, със слънцезащитен фактор 25, без никакви микропластици и в абсолютно съответствие с тенденцията за „чиста" красота във всеки възможен смисъл.

BELL HYPOAllergenic АЛОЕ Подхранващ серум за вежди и мигли

Сокът от алое вера укрепва и видимо подобрява състоянието на миглите и веждите. Подхранващият серум е обогатен и с провитамин B5, който лесно прониква в косъмчетата на миглите, връща естествения им блясък и ги предпазва от разредяване. Продуктът е подходящ и за хора с чувствителна или склонна към раздразнения кожа.

57

BELL HYPOAllergenic АЛОЕ Регенериращ и защитен серум за устни

Терапията за устни с нежна формула регенерира и защитава деликатната кожа в тази зона. Употребата ѝ гарантира хидратиращо действие с дълготраен ефект и успокояване на напуканите и сухи устни. Особено подходящ е за всеки път, когато имате нужда да овлажните устните си. Може да го използвате и като основа преди нанасяне на червило.

57

BELL HYPOAllergenic АЛОЕ Матираща защитна пудра със SPF 15

Фиксираща пудра и хидратант в едно. Точно така. Формулата на натурална основа матира и фиксира грима. Нанася се лесно, удобна е за употреба в движение и има слънцезащитен фактор 15 - чудесна информация за истински горещите летни приключения, когато искаме да се чувстваме секси, но и да пазим кожата си.

57

BELL HYPOAllergenic АЛОЕ Защитен балсам за устни със SPF 25

Слънцезащитният балсам за устни създава приятно усещане и оставя нежен розов цвят на устните. Леката му формула е на натурална основа и съдържа алое вера, кокосово масло, масло от ядките на кайсия, витамин А и Е. Защитава устните от вредните външни влияния. Не съдържа микропластици. Дерматологично тестван.

Стартът на лятото е даден. Насладете му се по най-красивия възможен начин!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA