Ето я сутрешната бюти рутина на Дженифър Лопес!

Тя влючва 4 стъпки, които можем лесно да следваме!

28 юли 2021

Докато целият свят въздиша по визията на 52-годишната Джей Ло, красавицата живее живота си на пълни обороти - пуска нови видеа и музика, забавлява се с любимия си Бен Афлек и не забравя за феновете си. Специално за всички нас, влюбените в латино дивата, тя пусна видео, в което ни показва сутрешната си рутина. 

От луксозната си баня, с чаша кафе в ръка, Джей Ло и бюти ритуалите й са повече от съвършени. Нейната рутина сутрин включва само 4 пордукта - почистващ лосион, серум, слънцезащита и хранителна добавка. Звучи лесно и постижимо за всички нас, нали?

СТЪПКА 1 ПОЧИСТВАНЕ

"Сутрешното почистване е много, много важно, за да подготвиш лицето си за деня", казва изпълнителката. Разбира се, тя използва почистващ лосион от своя собствен бранд JLo Beauty That Hit Single Gel Cream Cleanser.

СТЪПКА 2 БЛЯСЪК

Следва озаряващ продукт, който отново е част от линията на Лопес. JLo Glow Serum е причината кожата на Джей Ло да е толкова свежа и хидратирана. "Този продукт е моят отговор на въпроса: "Как кожата ти изглежда толкова добре?", споделя изпълнителката.

СТЪПКА 3 СЛЪНЦЕЗАЩИТА

"Още от ранна възраст залагам сериозно на слънцезащита и това е моят must-have продукт", споделя латино дивата и допълва, че няма и ден, в който да пропусне продукт с SPF.

СТЪПКА 4 ВИТАМИНИ

"Красотата започва отвътре", казва Джей Ло. Брандът й предлага също така и витамини, които да ни помогнат да постигнем или поне да с доближим мъничко до виталността на Дженифър.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA