Vichy разказва историята зад любимите продукти в специална изложба

Първата изложба на дермокозметичния бранд ще отговори на всички важни въпроси, които някога сме имали.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2023

Знаем, че кожата е орган, изискващ известна научна взискателност и медицински изследвания. На тази философия е основан и емблематичният френски бранд Vichy - лидер на световната дермокозметична сцена, вече повече от 90 години.

За да почете своята богата история и визия, марката, препоръчана от над 50 000 дерматолози по целия свят, организира уникална изложба в София – завладяващо изживяване за всички любители на грижата за кожата.

На 20 и 21 януари 2023 г. галерия Structura ще се превърне в една от най-съвременните лаборатории на Vichy и ще покаже някои от най-иновативните изследвания и новаторски предложения.

Vichy

Емблематичният бранд от групата L’Oréal е основан през 1931 г. от д-р Проспер Халер, който пръв открива лечебните свойства на термалната минерализираща вода Vichy.

Сега посетителите на изложбата ще имат възможност да разгледат различните кътове за красота, както и "стаята за преживявания", където ще могат да тестват различни формули и текстури, и да научат повече за любимите Vichy продукти, променили живота на мнозина.

Изложбата обещава да хвърли допълнителна светлина върху клиничните проучвания, проведени с хиляди жени и мъже, с различни типове кожа, от различни етноси и възрасти. Независимо дали са повлияни от хормонални промени, стрес или начина на живот, експертите на Vichy са адаптирали гами за различни жизнени цикли на кожата - от пубертета до менопаузата. В зоната на Liftactiv дамите ще научат какви специфични съставки и формули работят най-добре както за забавяне, така и за коригиране на видимите признаци на стареене.

Vichy

Следващият кът за красота e забавното и интерактивно ръководство за гамата Mineral 89, която съчетава най-високата концентрация на богата на минерали вулканична вода с хиалуронова киселина за хидратиране и укрепване на кожната бариера.

Причината, поради която Vichy е първият избор на жени в менопауза, е известната гама Neovadiol, впечатляваща с мощни формули и видими резултати. Посетителите ще научат повече за въздействието на хормоналните промени върху кожата и как иновативните съставки могат да противодействат на ефектите от спадащите нива на естроген. Зоната на Dercos пък ще покаже научното решение за проблемите на скалпа.

Изложбата е отворена от 14 до 19 ч. на 20 и 21.01, входът е свободен.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA