Кажи НЕ! на гъбичките по краката с Farmona

Този проблем изисква системно третиране с ефективни продукти, за да бъде неутрализиран.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юли 2023

Фотография: ПР

Несъвършенствата, независимо от типа и мястото на тяхната поява, биха предизвикали дискомфорт у всеки.

Представи си само следния сценарий. Лято е, усещаш изключителна горещина по цялото тяло и нямаш търпение да обуеш онези красиви сандали, които си купи още преди два месеца в очакване на незабравимите партита на открито. Прекрасна картина, за която всички бленуваме все повече. Но има нещо, което те спира? Гъбичките и красивия педикюр на краката със сигурност са несъвместими. Ако това е причината още да се разхождаш с любимите си бели кецове при 30-градусова жега, тогава виж в следващите редове от какво са предизвикани, как да се пребориш с тях и какво да избягваш, за да предотвратиш повторната им поява.

ГЪБИЧКИТЕ И ТЯХНАТА ЗОНА НА КОМФОРТ

крака

Ти си от момичетата, които обичат да се предизвикват и да излизат от зоната си на комфорт, за да се усъвършенстват и надградят? За съжаление гъбичките нямат същите пориви и веднъж настанили се удобно в определена зона, изискват системно третиране с ефективни продукти, за да бъдат неутрализирани. Едно от техните любими места е пространството между пръстите на краката и под ноктите. Гъбичките обичат постоянно влажните и меки тъкани, а това е перфектната комбинация, на която да създадат своя колония.

крака

Слабата имунна система е един от факторите, поради които атаката на гъбичките може да бъде успешна. Друга причина е нарушената или раздразнена кожа и цялост на ноктите, което дава по-лесен достъп на вредителите. Специалистите признават, че навременната превенция е значително по-лесна, отколкото лечението на вече появилата се инфекция. Ето кои са местата, с които да внимаваш, ако искаш да се предпазиш от микозите (гъбичните инфекции).

Местата за СПА процедури като сауна, парна баня и дори фитнес залите разполагат с идеалната влажна среда, в която могат да виреят гъбичките. Скоро не си имала удоволствието да се отдадеш на отдих, а мотивацията ти да тренираш редовно е само блян по перфектното плажно тяло? Ако в момента се бориш с гъбички или искаш да избегнеш този проблем, не е зле да избягваш удобството на маратонките и кецовете. Редовното и интензивно потене на краката, особено през летните месеци е една от основните предпоставки да получиш неканени гости.

крака

ЕФЕКТИВНАТА ПРЕВЕНЦИЯ Е ВСИЧКО

Ако искаш да си спестиш главоболията и единственото, за което да се притесняваш да бъдат перфектните форми и начина, по който изглеждаш в бански, то бързо си осигури качествен продукт за превенция. Полският бранд Farmona може да ти предложи богато разнообразие, като един от най-търсените са Солите за крака с билки за профилактика на гъбички Farmona Nivelazione. Те са формулирани с екстракти от градински чай и мента. Създават приятна вана с ревитализиращо действие за краката. Осигуряват противовъзпалително действие и премахват неприятните миризми. Също така неутрализират вредните бактерии и успокояват дискомфорта.

Предпочиташ продукт, който не изисква повече от няколко секунди на ден? Проблемът може да бъде предотвратен, ако проявиш воля и постоянство в грижата за краката. 4 в 1 Дезодорант - спрей против гъбички и потене на краката Farmona Nivelazione изпълнява това твое желание и със сигурност ще бъде винаги подръка на тези от вас, които не могат да си представят живота без спортни обувки. Продуктът намалява прекомерното изпотяване на краката и поддържа тяхната свежест до 12 часа. Предпазва от появата на микоза, гъбични инфекции и сърбеж и неутрализира неприятните миризми.

крака

РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА

Ако обаче вече имаш гъбички, не се притеснявай! Веднага ти споделяме ефикасни решения за този неприятен проблем! Ако гъбичките са засегнали само ноктите, то специализираният Серум за нокти против гъбички IDEEPHARM MYCO е продуктът за теб. Ако пък освен по ноктите, тези неприятни гадинки са се настанили и по кожата на краката ти, тогава Кремът за нокти и кожа при симптоми на гъбична инфекция Микоза Farmona Professional Podologic Medical е твоето спасение!

00

Всички тези продукти за грижа за краката можеш да намериш в онлайн магазина за козметика MoiataKozmetika

Вече разполагаш с всичко необходимо, за да направиш своята смела крачка с новите блестящи токчета в разгара на партита!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA