Няколко капки вълшебство от ORPHEUS

…или колко малко понякога ни трябва, за да си върнем сиянието и на лицето, и на вътрешния ни свят

Димитрина Иванова
Димитрина Иванова 21 ноември 2023

Фотография: Orpheus

Не съм от хората, които обичат масажи, но нали всички не спират да обясняват колко е важно да излизаме от зоната си на комфорт. Така и аз, получавайки една специална покана за едно също толкова специално изживяване по повод четвъртия рожден ден на козметичния бранд ORPHEUS SKIN, реших да поглезя не само кожата, но и неспокойната си в този момент душа. THE ORPHEUS GLOW FACIAL името на процедурата за лице, която е разработена специално за марката, използваща тяхната линия продукти Resurrection collection. Скулптурираща процедура за по-стегната и по-сияйна кожа, на която всеки може да се наслади в хотел Juno, за да си подари 45 минути цялостна грижа за себе си. Процедура, по време на която се оставих изцяло в ръцете на Яна Псарянова (вероятно сте чували за нейното студио „Янини ръце" и невероятните масажи, които прави) и тя наистина успя да ме накара да се отпусна напълно и да ѝ се доверя.

2

Нежните масажиращи движения на Яна бяха комбинирани с изящните аромати и текстури на всеки един продукт на ORPHEUS SKIN, който се използва по време на тази скулптираща терапия за лице – от двойното почистване с помощта на Serum Slip Cleanser, през тонизиращата ласка на Flora Balancing Rose Toner с неговия успокояващ ефект, до възстановяващата и подхранваща грижа на Resurrection All-In-One Serum, който освежава тена и на най-уморената кожа (а моята беше точно такава), докато на финала Bio-Shield Cream ѝ придава онзи блясък, когато тя е дълбоко хидратирана.

3

Процедурата включва и маска с LED светлина, съобразена с нуждите на всяка кожа, лифтинг на лицето със звуков масажор, който контурира и стяга, стимулирайки производството на колаген с 6000 вибрации в минута, както и лимфен дренаж със сребърни крио глобуси, премахващ подпухването. Не усетих как минаха тези 45 минути, по време на които се откъснах от динамиката на деня, а след това видях лицето си в огледалото по-сияещо, по-спокойно и без следа от подпухването и недоспиването, с които отидох при Яна. Да, нямах нужда от никакъв грим, а само от червено червило, за да се отправя към коктейла на ORPHEUS SKIN, с който да отбележим заедно рождения ден на марката. На последния етаж на Juno в най-пулсиращата част от сърцето на града.

4

„Нямам търпение хората да изпитат магията на ORPHEUS", споделя Сара Кюркчиева, основател на бранда, която ми разказа, че самата тя винаги е имала проблемна кожа и че невъзможността да намери правилната грижа за нея я вдъхновява да поеме по този нелек и доста дълъг път. Може да говори с часове за проучванията на експерти тепо биотехнологии, за орфеевото цвете, което е в основата на разработения от тях ORPHEUS Flower Cell Peptide Complex®, и за всички онези растителни стволови клетки, от които се раждат тези високоефективни продукти, които дават на кожата всичко, от което се нуждае, за да сияе, без това да е за сметка на света и природата около нас. Хармонията, към която всички трябва да правим своите малки стъпки.

6

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA