Елиминирайте целулита и стриите с помощта на природата!

Залагаме на козметичната марка So Simple, която предлага чисти натурални съставки, комбинирани в мощни формули.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 април 2024

Времето на късите панталонки е почти тук и сега е момента да се погрижим за хубавата визия на бедрата и корема, за да посрещнем лятото с допълнително самочувствие.

Често поглеждайки се пред огледалото в тези зони забелязваме целулит и стрии - два проблема, които изискват упорство и сериозни грижи, за да бъдат елиминирани. А това много лесно може да бъде постигнато у дома с помощта на маслата. 

В подготовката за лятото можем да се обърнем за помощ към българската марка за натурална козметика So Simple Cosmetics и техните две масла Silhouette антицелулитно масло и Beauty масло с регенериращо действие при стрии. Лейбълът е създаден от една майка в опитите й да открие най-добрата и нежна грижа за кожата на своето бебе. Виждайки мигновения резултат и подобрения вид на кожата, тя започва да изучава билките и природните рецепти, като създава различни формули и успява да помага на своите близки да решат редица кожни проблеми! Няколко години по-късно се появява марката So Simple Cosmetics, която е вдъхновена от силата на природата и грижата за най-близките! Козметичната линия So Simple представя различни и уникални продукти, съставени изключително от чисти натурални съставки, комбинирани в мощни формули.

Редуцира и предпазва

Натуралното антицелулитно масло подобрява стегнатия вид на кожата, като едновременно възвръща блясъка, подобрява тонуса и придава еластичност. Освен това, редуцира вече съществуващия целулит и предпазва от появата на нов. То е 100% натурален продукт, а формулата съдържа интензивно действащи масла от гроздови семки и канела, допълнени с карите, какао и пачули. Маслото е изключително подходящо за масаж. За по-голям ефект може да ги правите с помощта на антицелулитен масажор, с който ще стимулирате лимфния дренаж, ще подобрите структурата на силуета си, ще стегнете кожата и най-важното ще се чувствате страхотно в кожата си.

Може да заложите и на комплект от антицелулитно масло със суха четка. Всички знаем за чудесата, които прави с тялото сухото четкане. То допринася за намаляване на енергийните отлагания в тялото, има почистващ ефект, стимулира кръвообращението и лимфната система и въздейства върху обновяването на кожните клетки. Четкането на тялото заедно с използването на козметика за грижа за кожата са две основни стъпки в ежедневната грижа. Редовното сухо четкане преди къпане ще прави кожата копринено гладка, а целулитът ще остане само спомен.

So Simple Cosmetics

Видимо по-стегната и гладка кожа

Натуралното масло при стрии Beauty е специално разработен продукт за регенериране на кожата, който ефективно повлиява стрии, белези, пигментни петна. Иновативната му формула е богата на био сертифицирани съставки, които укрепват съединителната тъкан, овлажняват и витаминизират кожата в продължение на 24 часа. То притежава нова, още по-мощна формула, богата на активни съставки, регенериращи масла и обогатена с витамин Е.

Продуктът повлиява кожната структура по напълно естествен път, затова веднага след употреба кожата е видимо по-стегната и гладка на допир. Маслото е изключително ефективно в заличаването както при новообразували се стрии, така и при по-стари стрии. Повишава производството на колаген и еластин в кожата по 100% естествен път.

Това са само част от продуктите, които марката предлага, а гамата се разширява постоянно, всички предложения могат да се видят на сайта на So Simple Cosmetics.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA