Малки гърди – голямо предимство

Ако знаеше какво й дават малките гърди, никоя жена не би искала да ги уголемява

Люба Вангелова
Люба Вангелова 01 август 2019

Специалистите са единодушни, че е необходимо да се популяризират предимствата на малките гърди, за да може жените да приемат информирано решение дали да ги уголемяват. Учените от Виенския университет са извели няколко основни предимства след направено задълбочено изследване.

  • Малките гърди са с 24% по-чувствителни от големите. Причината е, че те имат по-малко мазнини и могат да бъдат стимулирани по-лесно.
  • С годините големите гърди се отпускат повече, докато малките остават стегнати и оформени, което помага за съхраняването на младежкото излъчване по-дълго. Освен това жените с малки гърди могат да не носят сутиен, което е немислимо за тези с големите.
  • При по-малките гърди теглото е хармонично разпределено по цялото тяло и притежателките им не се притесняват за появата на хронични болки в долната част на гърба. Стойката на тялото е много по-стабилна, защото малките гърди не наклоняват гръбначния стълб напред.

Като цяло, ако имат недостатъци, при малките гърди те се забелязват по-трудно, докато при големите всичко е видимо веднага.

Снимка: Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA