Лесните високоинтензивни тренировки, които можете да правите навсякъде

Нека да си припомним всичко, което знаем за високоинтензивните тренировки, преди да открием най-подходящите такива.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2020

Спокойно можем да кажем, че тази година е чудесно оправдание, ако сме решили да оставим постигането на перфектната форма на заден план. Каквато и да е ситуацията и нивото ви на подготвеност, има нещо, което всички искаме и то доста често - да постигнем бързи резултати с минимални усилия. Е, предложенията измежду тези редове няма да отнемат много време, но определено ще изискат от вас да се отдадете изцяло на целта, в случай че мечтаете за тяло, достойно за страниците на Sports Illustrated Swimsuit. 

Преди да облечете спортния си екип и да нахлузите маратонките, които определено не искате да изтърквате в едночасова кардио сесия, да припомним нещо, което вече знаете добре. Високоинтензивните тренировки са един от най-ефективните начини да получите желаните резултати, но и един от спортните комплекси, които не може да изпълните, току-що станали от сън или след целодневен Netflix маратон. 

4

В основата на този тип тренировки е редуването на упражнения с висок и нисък интензитет или на упражнения с висок интензитет и почивка между тях. Примерът е следният - бързо кардио в рамките на минута, последвано от 30 секунди ходене пеша. Както с всичко останало в живота, и тук ключът е в баланса.

Ако вече се чувствате достатъчно вдъхновени да раздвижите тялото си след края на работния ден, предлагаме ви няколко от най-добрите HIIT тренировки, които успяхме да открием в интернет пространството. Част от тях са на треньори, които дори звездите обожават, други са от експерти в областта, а трети - качени от ентусиасти. Най-важното е, че всички те горят мазнини и може да ги правите (почти) навсякъде.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA