Открити тренировки край водата? Да, моля!

Как ви се струва идеята да тренирате край прохладната вода на Панчаревското езеро?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 септември 2020

Вече две седмици Pulse Fitness & Spa провеждат открити групови тренировки на понтона на Панчарево, в непосредствена близост до Национална гребна база „Средец". Всяка неделя най-добрата фитнес верига подарява на почитателите на спорта разнообразни групови занятия с топ треньорите на София. И да, разбира се, че входът е абсолютно свободен за всеки желаещ да се включи в това неповторимо изживяване!

За първи път фитнес верига у нас организира подобен тип тренировки. Освен че груповите занятия са на открито, те се провеждат върху понтон във водата на Панчаревското езеро! Pulse Fitness & Spa ви кани да усетите емоцията абсолютно безплатно, подарявайки на всеки нов посетител комплимент – един безплатен ден в избран обект от веригата с достъп до всички предлагани услуги в него.

5

Разнообразният график, който ви предлага най-добрият лайфстайл клуб, дава възможност на почитателите на всеки тип спорт да се присъединят към тези спортни класове. Функционална тренировка, йога, зумба, body & abs и много други – има подходяща тренировка за всеки, който отиде. Всяка седмица тренировките ще са уникални и специално предназначени за вашата добра кондиция и настроение, с водещи лица от фитнес индустрията, обещават от Pulse Fitness & Spa.

Музика и спорт, комбинирани с невероятна гледка, чист въздух и изживяване за тренировка над водата, и то само на 5 минути от София – не са за изпускане! Всеки желаещ е добре дошъл, независимо дали ще отиде сам или със свой приятел. Не пропускайте следващите дати на тези невероятни открити занимания, организирани от лидера във фитнес индустрията Pulse Fitness & Spa.

Предстоящите дати на откритите тренировките край водата са: 20 и 27 септември, с начален час 10:00, понтона на Панчарево.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA