BLACK FITDAY: Не харчете за вещи, а инвестирайте в здраве

Грабнете неустоима Black FitDay промоция от най-добрата спортна верига Pulse Fitness & Spa.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2020

Всички обичаме промоциите и отстъпките, особено когато са свързани с любимите ни занимания или продукти. Спортът обаче е неизменна част от ежедневието на все по-голям брой хора и грижата за самите нас е най-добрата инвестиция, която можем да си подарим. Затова лидерите в бранша Pulse Fitness & Spa отново изненадаха положително както своите текущи клубни членове, така и всеки, решил да промени начина си на живот още сега.

От 16 ноември 2020 г. те стартираха неустоима BLACK FITDAY промоция – 3-месечна карта на цена 49 лв./месец и то без първоначална административна такса! Членството в Pulse Fitness & Spa дава възможност да се възползвате неограничено от всички предлагани услуги на веригата: спа зони, групови занимания и уникални просторни фитнес зали с най-добрите съоръжения за пълноценната ви тренировка.

Достъпът е целодневен и важи за всички клубове от веригата в града, в който сте грабнали своята Black FitDay промоция. Също така, клубната карта ви дава възможност за замразяване във всеки един момент, ако ви се налага да пътувате или отсъствате.

BLACK FITDAY: Не харчете за вещи, а инвестирайте в здраве

И това не е всичко! През периода на това уникално предложение, всеки възползвал се, ще има допълнителна възможност да вземе отстъпки и за тренировки с професионалните инструктори на клубовете. Грабнете своя пакет неограничени тренировки с треньор в рамките на един месец на цена 199 лв., вместо 290 лв.! Това е старт на едно добро начало, което изцяло ще промени живота ви. Не харчете за вещи, а инвестирайте в здраве, защото тялото Ви ще Ви се отблагодари и сами ще усетите положителната промяна.

Побързайте и не пропускайте възможността си, защото са налични само 100 карти за София и Пловдив! За да сте сигурни, че сте сред първите 100 души, изберете още сега един от трите начина да грабнете своята Black FitDay карта на уникална цена:

Онлайн през платформата на веригата – www.my.pulsefit.bg

На място, в който и да е от обектите в градовете София и Пловдив – общо 9 клуба на топ локации.

Позвънете на телефонен номер 0700 44 044 / www.pulsefit.bg. И не забравяйте, че вие сте най-добрият проект, върху който имате възможността да работите!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA