Каква е тайната на Синди Крауфорд за перфектна форма?

Супермоделът повдига завесата относно режима, който следва вече над 30 г.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 март 2024

Фотография: Profimedia

Винаги сме се възхищавали на Синди Крауфорд за външността, която успява да запази перфектна години наред. Това е валидно и до днес, когато вече е на 58 години и кара много 20-годишни момичета да й завиждат за добре оформеното тяло.

Супермоделът се поти сериозно във фитнеса поне няколко пъти седмично и хапва здравословно, за да има такова тяло. Тя спазва т.нар. диета "Зона", чиито принцип е да се хапват на ден 40% въглехидрати, 30% мазнини и 30% белтъчини. Тя се храни по 5-6 пъти на ден.

За закуска Синди хапва омлет с мъничко зехтин, сирене и филия черен хляб. Много рядко тя се глези и с кроасани. Но само на закуска! Обядът е с риба, зелена салата, ябълка и филия препечен черен хляб. Вечерята се състои в 150 г говеждо месо, обезмаслено сирене и зелена салата.

"За каквото и да имате малко време, просто не го губете", обяснява Крауфорд по повод физическите упражнения. Тя периодично ходи на пилатес и фитнес.

"Правете повече клякания, по възможност с гръб, допрян плътно до стената и без да използвате ръцете, за да си помагате. Тичайте винаги, когато имате време, ходете повече пеша и не забравяйте да пиете вода", съветва още Крауфорд.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA