Игри в банята – кой каза, че не може?

Кой каза, че къпането е само хигиенна процедура и нищо повече? По време на къпане детето може да се учи, да прави открития, да се развива. И играчките за баня TOMY допринасят за това.

Японската компания TOMY стана една от първите компании, които отвориха изследователски център за изучаване на интересите на децата и за създаване на образователни играчки, които да се харесват от техните основни потребители – малучганите. Играчките TOMY са аспект в развитието на детето и имат интересен дизайн, съчетан с високо качество: всички материали са екологично чисти. Купувайки такава играчка, майката може да бъде 100% сигурна, че детето ù ще е заинтригувано и че играчката наистина ще разкрие пред него един безкраен свят, дори когато се къпе в банята.

Дори по време на къпането, децата  могат активно да се развиват. А задачата на майката е да създаде благоприятни условия за нейните съкровища. Играчките за баня доста помагат в това начинание.

Симпатичните октоподи в различни цветове определено ще се харесат на детето, защото техните муцунки, изразяващи различни емоции няма да оставят никого безразличен. Те са приятни на допир, което предизвиква желанието да ги прегърнеш. Всичко това взето заедно развива фини моторни умения, емоционалност и фантазия. Вижте какво могат тези симпатяги.

Какво може да бъде по-интересно от къпането с мама-костенурка и нейните малки костенурчета? Те са забавни и очарователни, и могат да се закрепват към стените на ваната или към черупката на майката, а също така могат и да пръскат вода. В допълнение, черупката на голямата костенурка е подвижна и под нея е скрита друга функция - сортировач: трябва да поставите цветните крака правилно и тя отново може ще застане на мястото си.

Перин е пингвин. Той пее в банята по време на къпане. Веднага щом го потопите във водата, той започва да изпълнява весела мелодия, а водата не му пречи. Освен това,  той може да плува.

Ви е запалено по историите за пирати и за Питър Пен? Тогава то определено ще бъде възхитено от играчката за баня „Пиратски кораб”. Собственикът на лодката е истински еднокрак пират . той може да наблюдава какво се случва от наблюдателния мост или да изследва дълбините на банята, седнал в малка лодка, която е част от пиратския кораб. „Пуснете лодката във водата!” - и лодката се спуска във водата с помощта на специален лост.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA