Роузи Хънтингтън Уайтли пуска детска козметична марка

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 19 август 2019

Любимата на актьора Джейсън Стейтъм - Роузи Хънтингтън-Уайтли - обяви новата си предприемаческа инициатива. Сега моделът ще се съсредоточи върху марката на детските продукти Pipette, чиято гама ще се състои преимно от козметика и продукти за деца - например масажни масла и памперси. Роузи се грижи за сина си Джак Оскар Стейтъм, който вече е на две години, така че въпросите на майчинството са особено актуални за нея.

Пускането на марката е планирано за началото на септември тази година. Засега Роузи представи официалния Instagram на марката, а също публикува и кратко рекламно видео.

За Роузи това не е първият независим проект. Днес тя поддържа и сайта за красота Rose Inc., за който снима видеоклипове за грима и личните грижи, интервюира гримьори и организира фотосесии. Междувременно, феновете очакват от Роузи стартирането и на собствената ù козметична марка с бюти продукти - много от звездните колеги на Роузи (от Кайли Дженър до Селена Гомес) активно използват статута си и завладяват бюти пазарите. Засега Роузи си сътрудничи само с марката Marks & Spencer: моделът пуска съвместни колекции дрехи и бельо, както и гланцове за устни.

View this post on Instagram

#comingsoon #pipettebaby #love

A post shared by Pipette (@pipettebaby) on

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA