Колко е часът?

Швейцарските часовници Flik Flak помагат на децата да учат като ги карат да се забавляват във всеки един момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2020

Да научим да познаваме часовника. Звучи лесно, нали? Но за малчуганите тази задача далеч не е толкова проста. За да промени това любимият ни бранд Swatch и в частност тяхната детска линия пускат апликацията Telling the time with Flik and Flack. Чрез учене на базата на игри и усещането за неспирно забавление, децата усвояват правилния начин за разпознаване на часовника. Приложението е налично за Android и iOS.

68

ЕКСПЕРТИТЕ ПОМАГАТ

Telling the time with Flik and Flack е приложение разработено с помощта на експерти и учители и включва шест етапа на нарастваща трудност за оптимални и видими резултати от обучението. Приложението може да се персонализира, като в него може да се въведе предпочитаното време за будене и лягане.

Неговата интерактивност и възможност за персонализация едновременно задържат вниманието и дават възможност за записване и отбелязване на постиженията. Когато обучението приключи, потребителят получава персонализиран сертификат, с които да се похвали на своите родители и приятели.

578

FLIK FLAK ЗНАЕ КАК ОТ 1987

Вече почти 30 години Flik Flak помага на децата по света да познават часовника. Часовните Flik Flak са изработени в Швейцария и създадени в многообразие от цветове, които да носят радост на най-малките. Родителите пък могат да са спокойни – часовниците са устойчиви на удар, а текстилните им каишки могат да се пускат в пералнята.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA