Българска козметика в Кралска книга

Кристина Гочева
Кристина Гочева 23 септември 2020

Лично открих Wooden Spoon, когато детайлно започнах да се взирам в малкия шрифт със съдържанието на бебешката слънцезащита, подготвяйки се за първото море в живота на сина ми (беше на 6 месеца).

И понеже останах с прекрасни впечатления и спокоен ум след като подробно проучих съставките вложени във висококачествените натурални продукти, във времето повторих освен слънцезащитата и бебешкото масло за тяло, а за натуралния шампоан без аромат и до днес има място в банята.

 

Wooden Spoon

 

Дори „предадох нататък" впечатленията си на приятели с малки деца и с нескрито удоволствие получих позитивна обратна връзка.

Така че, когато разбрах за поканата, получена от Кралския кореспондент Робърт Джобсън - Wooden Spoon да бъдат представени в нова книга със заглавие „Baby Sussex” (разказваща живота на Меган, Хари и бебе Арчи), си казах – колко хубаво и удовлетворяващо, че усилията на една малка фирма извън корпоративните гиганти, да следва своята мисия в разработването и предлагането на ефективна козметична грижа с натурални и ядливи съставки, грижа и отговорност към природата, е забелязано, а мечтите сбъднати.

 

Wooden Spoon

 

Така бебешката козметична серия Wooden Spoon намира достойното си място само сред няколко специално подбрани лайфстайл и бебешки марки в емоционална книга, която описва историята на най-новото попълнение в династията Уиндзор и проследява пътуването на Хари и Меган в семейния живот - от младоженци до родители и преместването им в Северна Америка.

 

https://www.instagram.com/p/CFY4o0sj3d5/

 

Силвия Павлова – Съосновател на Wooden Spoon

„Да сме част от книгата на семейство Съсекс е уникално признание за нас, но и вдъхновение за всички компании, отдадени на философията за честно и екологично отговорно производство. Да получим одобрение и подкрепа на толкова високо ниво е ясен знак, че стремежът ни да предложим най-чистата и висококачествена грижа за бебета, деца и възрастни не остава незабелязана на световните пазари. Това е мотивираща крачка за цялата козметична индустрия да даде предимство на истинските природни решения, които дългосрочно подпомагат цялостното здраве на хората."

 

 

https://www.instagram.com/p/CFSZfzRD9RP/

 

 

*Офциалното представяне на книгата с Кралското семейство, специални гости и медии беше планирано за 06.05.2020, когато е и рожденият ден на бебе Арчи, но заради пандемията събитието се отложи зе третото тримесечие от годината. Wooden Spoon бе част от този специален ден за династията Уиндзор.

 

https://www.instagram.com/p/CFR0jqiDqCt/

 

"Baby Sussex” е написана от Кралския кореспондент Робърт Джобсън. Публикувана от реномираното издателство SJH Group.*

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA