Диляна Попова в откровено интервю за родителството на „Форум бременност и детско здраве"

Разговорът може да гледате на 17 октомври от 16:30 часа, на живо на Puls.bg.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 октомври 2020

Една от най-красивите българки – моделът и актриса Диляна Попова, ще гостува на поредното онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве" на 17 октомври. Пред водещата и главен редактор на Puls.bg Румяна Тасева, Диляна ще сподели как я е променило майчинството, кое е най-голямото предизвикателство пред родителството и на какво я е научил синът ѝ Борил.

Онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве" ще се излъчи на живо на сайта на Puls.bg, на 17 октомври, от 16:30 часа. Форумът е най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве, в което водещи специалисти дават навременна и точна информация на бъдещите и настоящите родители.

Традиционно той среща аудиторията и с популярни българи, които представя в нова светлина – тази на родители. През пролетно-летния сезон на Форума гостуваха певицата, актриса и инфлуенсър Мона Гочев, главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria Таня Кръстева, певицата Йоанна Драгнева, както и Дичо с половинката си Карина.

4

Пред водещата на „Форум бременност и детско здраве" Румяна Тасева, Мона Гочев сподели, че е имала екстремна и приключенска бременност. Новината, че ще става майка идва неочаквано, когато Мона вече е в 16-тата седмица от бременността. Също толкова спокойно и неусетно минават всички 9 месеца, преди на бял свят да се появи малкият Никола. „Последните седмици едва се движех, носех обувките на мъжа ми, понеже моите вече не ми ставаха", споделя Мона.

Таня Кръстева, която е главен редактор на единствената бизнес телевизия у нас, призна, че балансът между семейството и кариерата е труден, но не и невъзможен. „Искам да отделям енергия за децата и за професията, която обичам. Ако почувствам, че трябва да направя жертва, трябва да спра. Това е принципът, от който се ръководя".

https://www.instagram.com/p/CGZIrJPC_n4/

Тайната на успешното съчетаване на майчинството и кариерата разкри и певицата Йоанна Драгнева, която бе гост на „Форум бременност и детско здраве" през юни. Тогава младата майка сподели, че е спряла да работи две седмици преди раждането, а месец след появата на дъщеря й АннМари се е върнала към ангажиментите си. „Важно е всяка жена, след като роди, да се връща към ежедневието за час-два, за да запази психичното си здраве", съветва Йоанна.

Дичо и половината му Карина бяха гости на Форума месец след раждането на втората им дъщеричка Тина. През юли те разказаха как дни преди големия ден Дичо се прибрал от турне в Англия, а бременната в деветия месец Карина решава да прекарат заедно 14-дневната карантина, наложена му след пристигането му от Острова. „Два пъти или три пъти припадах. Тя ме свестяваше. Тя излезе по-желязна", разказа музикантът.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA