Специална зона

Зачервеното дупе е симптом, чиято първопричина се дължи основно на неправилни грижи

Кристина Гочева
Кристина Гочева 02 декември 2020

Зачервеното дупе е симптом, чиято първопричина се дължи основно на неправилните грижи за тази така важна и деликатна зона. Бързата смяна на пелените, доброто подсушаване и продуктите по мярка са ключ към здравословния баланс .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Био бебешко балсамче

Аlteya Organics успокоява раздразнения, обриви и подсичанe с не-нано цинков оксид (естествен минерал), лековит невен и нежно масло от кайсиеви ядки, осигуряващи подхранване, омекотяване и защита на кожата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Линимент

Нежна почистваща грижа без изплакване от Mustela. Образува защитен филм, изолиращ кожата от външни дразнители, предизвикани от влажност или триене. Включеното във формулата маслиново масло (богато на Омега 6 и 9), предпазва допълнително бебешката кожа. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Био бебешки крем

За зоната на пелената от Wooden Spoon. Съставен от най-деликатните натурални масла в комбинация с не-нано цинков оксид и лайка. Истинска природна грижа, която подхранва, успокоява и се бори с ежедневните изпитания за бебешката кожа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крем при смяна на пелените

Базиран на термалната вода Uriage, 1er Change позволява на кожата да диша, защитавайки я от дразнещите фактори в пелените, съответно от раздразване и зачервяване. С флуидна текстура, която не оставя следи.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA