Новият брой на GRAZIA Mama вече е на пазара!

Всички полезни, интересни и вдъхновяващи истории ще откриете на страниците ни този месец.

Второто издание на GRAZIA Mama е естествено продължение на първото и в него разказваме истории, които описват красотата на родителството.

Срещаме ви с жени, които обичат и побеждават, вдъхновени от най-важната си роля – тази на майка. Говорим със специалисти за денталната грижа, храненето, страха от раждането и още много любопитни теми. Оцветяваме всичко в най-ярките цветове, представяме ви селекция от играчки, книги, приключения, модни идеи и предложения. Изпращаме цялото семейство на пътешествие с нашия материал, посветен на пътуването с деца, и се фокусираме върху най-добрите дестинации за семейно прекарване.

57

Типично за детски брой имаме и машина на времето, с която ви изпращаме на среща с историята на хлапето от филмите на Чарли Чаплин, а после се гмуркаме в интернет пространството с майките, които оставят следа със своето влияние в социалните мрежи.

57

Звездите от корицата ни са прекрасните Мими и Мая, открили перфектната симбиоза между работата и личните ангажименти, успеха и доброто отношение, мечтите и реалността. Този път те попадат под светлината на нашия прожектор не в ролята на бизнесдами, а на майки, в специален разговор за прекрасните Авиа, Николай и Димитър, за баланса между майчинството и кариерата, за качените килограми и безценните моменти...

Звучи добре, нали? Не искаме да изглеждаме самовлюбени, но се опитахме да съберем най-полезната информация за всички бъдещи и настоящи майки. Търсете на пазара!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA