Editor's Test: Скрити белези

Бременността е истински вододел в живота на всяка жена. Тя е много особено състояние на трансформация за женската същност, в чиито финал празнуваме не само раждането на детето, но и на самата майка.

Няма как да си напълно подготвен за предизвикателството да бъдеш майка, независимо колко пъти минаваш пред него, защото емоциите, преживяванията и бурята от хормони, всеки път са различна и те връхлитат без предварителен сценарий и предупредителни знаци.

Вече е ясно, че в утробата на майката детето формира първите си възприятия и реакции към външния свят. То улавя всяко настроение, тревога и послание, което получава от майката. Това се случва и с хранителните вещества и с козметичните продукти, които с лекота преминават през бариерата на най-големия орган в човешкото тяло – кожата.

Затова ми беше особено важно в огромното разнообразие на козметичния пазар да намеря продукт, който освен, че гарантира най-доброто за кожата да отговаря и на изискванията ми за максимално изчистена формула с натурални съставки.

57

Така започна обещаващата ми среща с олиото за профилактика на стрии Mustela Maternité, съдържащо сертифицирани и 100% натурални съставки, предлагащи трайна хидратация и подобряващо еластичността на кожата по време на бременността.

Бързата абсорбация без мазен филм и липсата на аромат са сред плюсовете на продукта, който комбинира масло от авокадо, масло от маракуя и органично слънчогледово масло с природния антиоксидант витамин E.

Био/органик сертифицираната формула успява с лекота да тушира и успокои, усещанията за сухота и опъване на кожата и така помага за предотвратяване на появата на стрии. Освен това всички съставки в олиото отговориха на условието ми да са напълно безопасни както за майката, така и за детето.

Защото философията на Mustela е да предлага ефективни, лесни за употреба продукти от най-високо качество за всяка конкретна нужда и да разработва все повече хипоалергенни продукти без алкохол, парабени, фталати и други вещества, неподходящи за чувствителна кожа. Напълно естествените съставки са приоритет за марката, която подхожда с внимание към околната среда и има за цел да засили и подкрепи любящата връзка между майката и нейната рожба.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA