Емоционални бижута подкрепят недоносените бебета в България

Kolie.bg и Фондация "Нашите Недоносени Деца" стартират кампания в подкрепа на недоносените бебета и техните семейства.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2021

Kolie.bg и Фондация „Нашите Недоносени Деца" организират благотворителната инициатива „Емоционални бижута с кауза" в подкрепа на недоносените бебета в България.

Кампанията стартира на 1 септември 2021 г. в онлайн магазина на Kolie.bg и ще продължи до края на годината, като 10% от стойността на всяка закупена гривна Mesh с талисмани ще бъдат дарени за каузата. Защото недоносените бебета са нашите малки герои!

Бижутерийният бранд Kolie.bg, добре познат със своите емоционални бижута сред младите майки в България, поставя начало на кампания за корпоративна социална отговорност с подкрепата на Фондация „Нашите Недоносени Деца". Целта на #ЕмоционалниБижутаСКауза е да подпомогне българските семейства, които се сблъскват с трудните изпитания на преждевременното раждане.

"Благодарение на Фондацията и борбените майки на малките герои, ние, от Kolie.bg, се запознахме с трудностите и премеждията на родителите в това положение. Докоснахме се до много съдби и тъга. Приехме много лично тази кауза и взехме решението да дарим 10% от всяка продажба на най-популярната сред българските майки и най-емоционална гривна Mesh с талисмани", споделя Зорница Христева, управител на Kolie.bg.

Кампанията ще се проведе изцяло онлайн за територията на България и ще продължи до края на 2021 г., а всички събрани средства ще бъдат дарени на Фондацията преди 2022 г. 

И вие може да подкрепите каузата, като закупите гривна Mesh с талисмани по избор. Всяка закупена гривна помага на малък герой!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA