Използвайте празниците, за да подкрепите ранното детско развитие

Включете се в кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие", която продължава до края на декември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2021

Фотография: Pexels

В началото на декември стартира деветото издание на благотворителната кампания на фондация "За Нашите Деца" - Тази Коледа чудесата правите Вие. В нея вече участват служителите на  25 компании, а включването на нови компании е възможно до края на месец декември.

До Коледа участващите компании и техните служители имат възможност да сътворят коледни чудеса като изберат една от осемте инициативи, публикувани в сайта на кампанията www.yourmiracles.eu. Благотворителен обяд, коледна викторина и кино вечер в офиса са само част от интересните предложения за инициативи, които ще сплотят екипите и ще ги обединят около каузата за ранно детско развитие.

57

Част от коледната кампания в подкрепа на децата в риск е и специалното благотворително издание на календара на фондацията за 2022 г. Той е посветен на детските мечти, чието сбъдване е възможно, само когато ние повярваме и застанем до тях.

Всеки, който желае да получи календара, може да заяви това онлайн, попълвайки тази форма за заявка или с имейл на charity@detebg.org.

100% от даренията на участниците в коледната кампания ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца" за подкрепа на деца с трудности в развитието и деца в риск, които се реализират в Комплексите за ранно детско развитие в София и Пловдив.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA