Влизаме в правия път с "Лошите момчета", в кината през април

Колко добър можеш да си, когато си лош? Новата анимация на DreamWorks Animation ще отговори на този въпрос.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 декември 2021

Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си да бъде добър, колкото "Лошите момчета".

Този април, създадената по популярната поредица бестселъри на The New York Times, изключително забавна и развлекателна екшън комедия на DreamWorks Animation, ще ни срещне с изпечена в престъпния занаят група животни, които ще се опитат да направят най-дръзката си измама досега: да се превърнат в образцови граждани.

57

На света никога не е имало петима приятели, толкова печално известни, колкото „Лошите момчета" – ослепителният джебчия г-н Вълк, опитният разбивач на сейфове г-н Змия, хладнокръвният майстор на дегизировките г-н Акула, лесно палещият се „повече мускули, по-малко акъл" г-н Пираня и притежаващата изключително остър език г-жа Тарантула. След години на безчет обири и от позицията на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана и за да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка (която няма намерение да спазва) – Лошите момчета ще станат добри. Но дали?

Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното (но доста арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път. Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат... Добрите момчета.

Ще успеят ли Лошите момчета да станат наистина добри или природата им на злодеи ще надделее и този път? Но какво означава да си "наистина добър"? Възможно ли е под фасадата на привидната добродетел да се крие нещо по-лошо? И ще могат ли петимата другари да превъзмогнат търканията помежду си,  да останат заедно и да спасят града от гибел?

57

Намигване към един най-популярните и обичани филмови жанрове, със закачки към редица популярни класики, сред които "Глутница кучета" и "Бандата на Оушън", "Лошите момчета" предлага изключително забавна и поучителна история, със забележителен екшън и впечатляващ визуален стил, и ще допадне както на най-малките, така и на почитателите на филмите за обири и тези, които търсят по-зряло анимационно развлечение.

Режисьор на лентата е Пиер Перифел, а в ролите на сценаристи влизат Итън Коен и Хилъри Уинстън, по поредицата романи на Арън Блейбли. Продуценти са Деймън Рос и Ребека Хънтли. Изпълнителни продуценти са Арън Блейбли, Итън Коен и Патрик Хюс.

Ставаме част от "Лошите момчета", от 1 април само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA