Новият брой на GRAZIA Mama е тук!

И този месец ще си говорим за майчинството - от красивата, трудната, реалната и вълшебната страна на всички негови проявления.

Новият брой на GRAZIA Mama е тук!

И смело можем да заявим, че както винаги, и този път се постарахме на страниците ни да откриете само вълнуващи, полезни и ексклузивни истории.

grazia mama

Започваме със специално внимание към maternity стила на Риана, срещаме ви с Ева Рикобоно, Светла Иванова представя йога пози за деца. С Ася Демирева говорим за постигането на баланса между нуждите на бебето и тези на родителите му, а страхотната @ipsyrm ни разказва за трудния път към двете чертички.

Голяма част от GRAZIA Mama сме отделили на различни (важни) теми като ендометриозата, асистираната репродукция и най-вече на това как да останем здрави в пътя към щастливото и здраво бебе.

На корицата е ослепителният супермодел Ан Ви в компанията на нейната още по-ослепителна little miss sunshine - Аляска, които успяхме да "изкъпем" в golden hour светлината на Ню Йорк.

grazia mama

Вътре ще ви срещнем с любими звездни родители и техните наследници, героини от приказките вдъхновяват нашите грим визии, а beauty редакторът ни обръща специално внимание на връзката между козметиката и бременността, споделя всички подробности за детската слънцезащита. И не само.

В лайфстайл рубриката ни разказваме историята на Туве Янсон, срещаме децата с авторите, чиито текстове ще ги стимулират да мечтаят и пътуват, дори когато са в леглото, разгърнали любима класика. Имаме рецепти, пътувания и още много.

grazia mama

Този месец ще откриете GRAZIA Mama с тестер на 100% натуралната слънцезащита на Wooden Spoon, перфектна за детето, но и за цялото семейство.

Търсете на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA