GRAZIA Mother & Kids Awards

Наградите ще отличат най-добрите производители, вносители и услуги в сектора, насочен изцяло към децата и техните родители.

06 февруари 2024

Екипът на GRAZIA винаги си е поставял нелеката задача да маркира важните тенденции на пазара и да търси най-добрите сред най-добрите.

Това планираме да направим и сега - да открием най-добрите производители, вносители и услуги в сектора, насочен изцяло към децата и техните родители.

Новият ни специален проект GRAZIA Mother & Kids Awards поставя акцент върху най-важните етапи в живота на всяка жена, а именно бременността и майчинството. Ако смятате, че вашият бранд прави точно това и заслужава място в списъка с номинации, ще се радваме да разберем повече за него.

Кандидатурите ще бъдат разгледани и прецизно оценени от жури, членовете на което притежават експертиза и признание в сферата. То ще се състои от изявени представители на педиатричните и здравните среди, специалисти и инфлуенсъри, тясно профилирани в продуктите и услугите за майки, бебета и подрастващи. Доверявайки се на техните опит и безпристрастност, вярваме, че заедно ще изпълним целта - да защитим високите стандарти на продуктите и услугите в бранша.

Големите победители ще бъдат обявени на специална церемония през март, на която ще получат и своите статуетки GRAZIA Mother & Kids Awards.

Не пропускайте да се регистрирате и получите повече информация на motherandkids@atticaeva.bg до 15.02.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA